Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Cádiz stod för en fin start på säsongen men har på sistone gått allt mer trögt

  • Cádiz har inte bara noterats för tre förluster och ett kryss de fyra senaste – man har dessutom inte hittat nätet i någon av matcherna

  • Krisläge i Valencia, man måste steppa upp och börja vinna matcher. Efter ett rätt tufft spelschema bakom sig väntar nu nykomlingar på andra sidan plan och man är det bättre laget på pappret

  • Cádiz kommer med en resultatrad på 1-2-5 de åtta senaste

Dags för vinst!

Inför säsongsstarten var det högst oklart huruvida Valencia skulle stå för en helt okej säsong trots omständigheterna, eller om man skulle fallera totalt. Efter ungefär halva säsongen spelad kan vi konstatera att det sistnämnda alternativet är ett faktum, och nu har man otrolig press på sig. Valencia placerar sig just nu på nedflyttningsplats, tredje sist i hela serien. Med ett rätt tufft spelschema bakom sig där man radat upp poängtapp tar man nu emot ett riktigt formsvagt Cádiz, här bjuds man på ett perfekt tillfälle att hoppa tillbaka på vinnarspåret och jag tror man löser det.

Valencia stod upp bra mot Barcelona när man kryssade 2-2 häromveckan, och sedan dess har man noterats för en knapp förlust mot starka Sevilla samt förlust mot Granada på bortaplan nu senast. Noterbart är dock att Valencia hade ledningen mot Granada, men man drog på sig två röda kort i slutet av matchen vilket resulterade i att man åkte på 2-1. Ett gäng tuffa matcher där Valencia stått upp helt okej alltså.

På pappret är ju Valencia det bättre laget och här gäller det att man får ut maximalt av sin kapacitet, för man får knappt ett bättre läge i att vända på formen.

Nollade i fyra raka

Cádiz stod ju för en anmärkningsvärt bra start som nykomlingar i La Liga, där man ett tag var med och slogs om europaplaceringarna. Nu har dock verkligheten börjat komma ikapp Cádiz, som istället kommer till Mestalla med en ruskigt dålig form. Förlust i tre av de fyra senaste matcherna, undantaget ett kryss. Addera därtill att man blivit nollade i alla dessa matcher. För några veckor sedan blev ju Cádiz bjudna på vinst mot Barcelona efter två stora misstag från katalanerna, men utöver det har det inte alls sett bra ut för laget. Fem förluster de åtta senaste matcherna.

Rak hemmaseger klickas, men håller nere på insatsen.

Speltips.se ger tipset:

valencia vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/1 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.