under 3,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/10 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sevilla lär stå upp bra, man har inte förlorat en match på fulltid sedan januari

  • Senast lagen möttes slutade det 0-0

  • Barcelona har imponerat under Koeman, men här står man inför en betydligt tuffare uppgift jämfört med tidigare inledande matcher

  • Sevilla är ruskigt starka defensivt

Levererar under nya tränaren

Det är ett helt nytt Barcelona vi fått se på plan under Koeman. Annan formation, nya spelare och väldigt underhållande fotboll. Nya säsongen har inletts på bästa möjliga vis – två segrar och två hållna nollor. Därtill sju mål gjorda framåt. Detta trots att säsongen inlett med tuffa matcher. Men oavsett hur bra man spelar så är det en väldigt tuff match som väntar när man ställs mot Sevilla. Barcelona tappade viktiga poäng senast lagen möttes då man spelade 0-0, ett målsnålt kryss även här hade inte förvånat. Barcelona kommer inte bjudas på de ytor man haft mot Villarreal och Celta Vigo, här möter man ett otroligt svårspelat Sevilla med en väldigt kompakt, skicklig defensiv. Katalanerna går in som favoriter, som sig bör, men har svårt att se laget producera några större siffror framåt på söndag.

Mittbacken Clement Lenglet saknas här för hemmalaget, men som tur är har Barcelona en stabil back-up i form av Ronald Aruajo, en försvarare med stor potential som alltjämt levererar så fort chans fås. Sevilla väntas heller inte göra några förändringar i laget man spelade med senast i sin knappa vinst mot Levante.

Underspelet!

Sevilla går ruskigt starkt under Lopetegui och kunde i somras spela hem ytterligare en Europa League-titel. Väldigt imponerande med tanke på vilka lag man ställdes emot, men samtidigt inte förvånande. Sevilla är ett riktigt bra lag, och ett otroligt svårbesegrat sådant. Faktum är att Sevilla inte förlorat en enda match på fulltid sedan man föll mot Celta Vigo i januari månad. När man ställdes mot maskineriet Bayern i supercupen krävdes det tilläggstid för att skilja lagen åt, ett kvitto på att Sevilla inte är att leka med. La Liga har inletts med två segrar på två matcher, där man nu senast vann med 1-0 mot Levante efter ett sent ledningsmål.

Tycker oddset på underspelet lockar alldeles för mycket för att inte spelas, Sevilla är svåra att göra mål på med sin defensiva approach samt skickliga defensiva arbete. Detta betyder även att man lär få det svårt offensivt mot ett Barcelona som kommer äga mycket boll och som inlett säsongen med två hållna nollor. Knapp hemmaseger att vänta?

Speltips.se ger tipset:

under 3,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.