Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona har varit starka i Champions League med komfortabla segrar mot såväl Ferencvaros som Juventus

  • Ronald Koeman är i ett pressat läge och måste hitta formen

  • Dynamo Kiev kommer med flertalet betydande avbräck efter viruspåträffande inom laget

  • Klasskillnad råder

  • Dynamo Kiev har inte sett speciellt bra ut i Champions League

Klasskillnad

Barcelona har inte alls lyckats bra hemma i La Liga under Ronald Koeman, men i Champions League har man spelat riktigt bra. Två vinster de två första omgångarna, där man besegrat Ferencvaros med 5-1 och senast slog man Juventus borta med 2-0. Med ett tufft spelschema bakom sig hoppades man kunna hoppa tillbaka på vinnarspåret i La Liga men man lyckades inte hämta mer än ett kryss borta mot Alavés. Barcelona skulle gjort bättre, men man ägde matchen totalt och tvingades spela mot ett Alavés med tio man i straffområdet. Det finns fortfarande en hel del positivt att hämta från detta Barcelona och jag tror det kommer visa sig rejält på onsdag.

Barcelona är alltjämt väldigt starka hemma på Camp Nou, och när det råder såhär påtaglig klasskillnad är det sällan man inte bjuder på storsegrar. Man lär ösa på framåt från minut ett med en taggad Messi i spetsen som är sugen på att börja göra lite mål, har svårt att se denna matchen sluta i något annat än en överkörning.

Dynamo Kiev stannar på en poäng

Dynamo Kiev leder Ukrainska ligan framför konkurrenterna Shakhtar Donetsk, men här i Champions League har det inte gått lika bra. Förlust mot Juventus i första omgången och sedan kryss mot Ferencvaros. Laget var på förhand tippade att hamna trea i gruppen, men nu ser det inte alls bra ut för Kiev. Inför mötet på Camp Nou har väldigt många spelare påträffat viruset, vilket betyder att man kommer tvingas ställa upp med en B-betonad elva. Bland annat väntas en 18-åring starta i målet. Camp Nou är en av de tuffaste ställena att spela på i Champions League så det bådar inte alls gott för de ukrainska serieledarna.

Med tanke på hur Barcelona alltjämt presterar hemma på Camp Nou i Champions League hade det förvånat om Dynamo Kiev fick med sig poäng även om en full trupp hade rest till Spanien, men nu kommer fokuset istället ligga på att hålla nere på siffrorna. Tveksamt om man kommer lyckas med det dock.

Jag backar Barcelona att hoppa tillbaka på vinnarspåret med en väldigt komfortabel seger, det behöver både laget och Koeman. Barcelona -2,5 mål är ett givet val av spel!

Speltips.se ger tipset:

barcelona -2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/11 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.