Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ronaldo gjorde återkomst i andra halvlek mot Spezia i helgen, där anfallaren noterades för två mål

  • Juventus är det klart bättre laget och ska bara vinna denna matchen komfortabelt

  • Ferencváros har släppt in sju mål på två matcher i Champions League

  • Ahal förlorade senaste ligamatchen och är på revanschlustens väg mot en ny seger.

  • Juventus måste framåt om man ska lyckas sno förstaplatsen från Barcelona

En utmaning!

Ferencváros hamnade ju inte i någon enkel grupp här i Champions League. Först åkte man till Camp Nou för att ta sig an Barcelona, och föll med 5-1. Man hade vissa farliga anfall, men i slutändan känns resultatet rättvist. Påtaglig klasskillnad råder när laget stöter på Barcelona och Juventus, räknar med att Juventus gör även detta möte till en ensidig historia. Ferencváros lyckades heller inte vinna sin match mot Dynamo Kiev på hemmaplan, där man var kvitterade i nittionde minuten för att få med sig poäng. Jakten på tredjeplatsen känns därmed öppen, men det är nog något som får avgöras i matcherna mellan just Kiev och Ferencváros.

Juventus måste vinna här om man ska sätta press på Barcelona, laget som innehar förstaplatsen i gruppen. Barcelona är ju dessutom nästan garanterade att ta tre poäng hemma mot ett skadedrabbat Kiev. Viktiga poäng på spel här alltså, räknar med att Juve lämnar planen tre poäng säkrade.

Ronaldo gör mål!

Efter kryss mot Verona i Serie A och förlust mot Barcelona i Champions League kunde Juventus äntligen hoppa tillbaka på vinnarspåret när man stötte på Spezia i helgen. Med ett kryss i halvtid valde Pirlo att sätta in Ronaldo, som gjorde sin första match på veckor. Det dröjde bara tre minuter innan portugisen hittade nätet och därefter gjorde Ronaldo heller inga misstag från straffpunkten efter att Chiesa blivit fälld. Två mål för Ronaldo på en halvlek alltså, har svårt att se anfallaren gå mållös här. Ronaldo älskar Champions League och sviker sällan i turneringen. Med en fin dagsform på det och ett betydligt sämre lag på andra sidan planen bjuds Ronaldo på ett ypperligt tillfälle att fortsätta näta.

Ronaldo målskytt till hela 1.56 hos Coolbet!

Speltips.se ger tipset:

ronaldo målskytt hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/11 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.