Joakim Östman|3 november, 2021, 14:21

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt senast lagen möttes i denna gruppen.

  • Blgm-spelet sitter i sju av PSV senaste åtta matcher.

  • Tre av Monacos sex senaste matcher har resulterat i att båda lagen gör mål.

  • Alla PSV tre matcher hittills i detta gruppspelet har slutat med att båda lagen gör mål.

  • Två av Monacos tre matcher i denna gruppen har resulterat i att båda lagen hittat nätet.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Tremannarace

Grupp B är efter tre omgångar exakt så spännande som många på förhand trodde att gruppen skulle bli. Monaco innehar första platsen med deras sju inspelade poäng. Medans torsdagens motståndare PSV ligger trea med deras fyra poäng. Där på en andra plats hittar vi även Alexander Isaks Real Sociedad. Monaco har lyckats prestera på väldigt hög nivå under första rundan av denna gruppen. Det har de inte alls lyckats med hemma i Ligue 1, där det endast ligger på tionde plats efter tolv spelade omgångar. Monaco sågs inför säsongen vara laget närmst det givna favoriterna PSG att utmana om titeln. Den nivån har de inte visat ännu i Ligue 1 och tränare Niko Kovač hänger allt mer löst.

Torsdagens gäster PSV åker till mötet med vetskapen att de inte har råd att förlora denna matchen. PSV har dock hela säsongen visat hög klass och kommer därför komma självsäkra till denna matchen. Hemma i ligaspelet innehar det en andraplats två poäng bakom antagonisterna Ajax. Det stora problemet under säsongen har varit att inte släppa in mål. De har bara lyckats hålla nollan i två matcher hittills under säsongen. Likväl gör de extremt mycket mål och offensiven har hittills löst resultaten för PSV.

Mål att vänta

Båda lagen har ambitioner att ta sig långt i Europa League men först måste de lyckas ta sig vidare från denna tuffa gruppen. Senast när lagen mötes i Nederländerna blev det en väldigt fartfylld match med chanser åt båda hållen. PSV såg ut att på hemmaplan vara det något hetare laget, därför var det överraskande när Monaco lyckades sätta segermålet på tilläggstid. Matchen slutade 1-2 och PSV har onekligen revansch att utkräva när lagen nu återigen möts. Inför matchen är det svårt att sia om en favorit då både lagen på förhand känns extremt jämna.

Jag väljer därför att bortse från ett spel på en segrare i detta mötet och siktar istället in mig på målspelet att båda lagen hittar nätet. Det spelet satt senast och alla PSV tre matcher hittills i detta gruppspelet har slutat med att båda lagen gör mål. PSV är som tidigare nämnt ett lag med en extremt fin offensiv men även ett lag som oftast inte lyckas hålla tätt bakåt. Sju av deras åtta senaste matcher har därför resulterat i att båda lagen gör mål. Monaco visade senast kvaliteten de besitter och sett till truppen är de extremt starka. Tre av Monacos sex senaste matcher har även resulterat i att båda lagen gör mål. Inför matchen synar jag därför att det blir mål åt båda hållen i detta mötet.

fotboll, Europa league
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:45
Monaco - PSV
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.