Joakim Östman|2 november, 2022, 20:43

Jag väljer att spela på Boston ML i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Boston har varit ligans hetaste lag under säsongsinledningen.

  • Boston har ett matchfacit på 9-1-0.

  • Boston kommer från sex-raka segar och är i momentum.

  • Oddset 2.12 för bortasegern är onekligen spelvärt på förhand.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Ligans hetaste lag

Boston har varit ligans hetaste lag under säsongsinledningen och detta trots att Bruins klev in i säsongen med tunga skadeavbräck. Charlie Mcavoy och Brad Marchand sakandes från start och även fast den sistnämnda mirakulöst snabbt kommit tillbaka måste man imponeras av prestationen utan dessa spelarna. Boston har under det inledande tio matcherna ett facit på 9-1-0 vilket inget annat lag i ligan matchar. Inför mötet mot Rangers kommer Boston dessutom från sex-raka segrar och det är ett Bruins i momentum som åker till Madison Square Garden. 

Förväntningarna på Rangers var stora inför säsongen men det inledande matcherna började trevande. Rangers har dock växlat upp och de kommer från tre raka segrar vilket ger ett matchfacit på 5-3-2. Rangers hittas därför på en 2a plats i Metropolitan division och sett till truppen ska de tillhöra toppen av divisionen. Rangers besegrade senast Philadelphia hemma i Madison Square Garden i vad som blev ett möte där målvakterna snodde showen. Vi skulle få vänta till overtime innan matchens enda mål gjordes genom Chris Kreider som med det blev segerhjälte.

Spelvärt odds 

Boston kommer även de från en seger i overtime när Pittsburg besegrades på bortaplan senast. I ett målglatt möte fick tillslut Bruins sista ordet efter att svenska Hampus Lindholm avgjort matchen som skrevs till 5-6. När vi blickar mot mötet natten till fredag mellan Rangers – Boston kan vi konstatera att det är två formstarka lag som drabbas samman. Ser vi till truppernas styrkeförhållande är det två lag som med all sannolikhet kommer tillhöra toppen av respektive division. Både Rangers och Boston siktar även på att ta sig långt i slutspelet och således är det ett toppmöte som väntar på Madison Square Garden. 

Detta mötet har alla förutsättningarna för att bjuda på väldigt underhållande hockey och vi för förväntar oss en jämn tillställning. Det är två jämnbördiga lag och såväl Rangers som Boston kommer från segersviter som de givetvis vill förlänga här. Ser vi till oddssättningen lockar onekligen 2.12 för en Boston-seger och på förhand är det väldigt spelvärt. Boston har varit ligans hittills starkaste lag och med Brad Marchand återkomst har det blivit ännu mer spetsiga. Boston har endast ett nederlag att se tillbaka på under säsongsinledningen och givet oddset bortasegern ger väljer vi här sida och Bruins blir självklart att klicka här!

Ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 00:30
New York Rangers - Boston
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.