Speltips:

Jag väljer att spela på att Boston Bruins vinner matchen under ordinarie tid. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 19.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bruins är det bästa laget i Eastern Conference.

  • Boston Bruins har sju raka segrar.

  • Boston spelar i en otrolig harmoni för nuvarande där alla spelare bidrar med energi och framförallt poäng. Den stora poänggöraren är Pastrnak som varit oerhört bra under den senaste tiden.

  • Boston har vunnit de fem senaste matcherna lagen emellan.

Backes var tillbaka senast

För bara två veckor sen så var David Backes långt ifrån att kunna snöra på sig skridskorna igen. 35-åringen höll nämligen fortfarande på att återhämta sig från en överkroppsskada som han drog på sig en otäck kollision med Ottawa´s Scott Sabourin den andre november. Det lämnade många inklusive han själv med frågan ifall han någonsin skulle kunna spela i NHL igen. Backes är dock en tuff nöt att knäcka då han har dragit på sig runt tio hjärnskakningar under sina 14-år långa karriär, efter en del undersökningar så kunde doktorerna ge honom klartecken att återvända till isen utan att riskera sig själv. När han fått grönt ljus från läkarna så var han tillbaka i spel igen nu senast mot Montreal Canadiens. Hans återkomst kunde inte ha blivit bättre och stänkte in det sista och matchdödande målet i den tredje perioden, slutresultatet blev 3-1. I och med vinsten senast så har Bruins nu vunnit sju raka och är rent tabellmässigt bäst i NHL just nu.

Stod emot bra senast

Efter att ha tagit en 3-0 ledning under den första perioden så kunde Carolina Hurricanes stå emot och tillslut vinna mot Tampa Bay Lightning senast med 3-2. Jaccob Slavins mål innebar 3-0 och det skulle också visa sig bli det avgörande målet. Målvakten James Reimer stod för 36 räddningar i hans tredje raka seger som startande i kassen.

Med 3-0 i baken visste Hurricanes att Lightning skulle vara tvungna att spela mycket mer desperat för att kunna förändra siffrorna. Desperata var Tampa minst sagt, speciellt i den tredje perioden som det var ett oerhört tempo i från deras sida. Men det räckte inte hela vägen. Hurricanes huserar på en nionde plats i Eastern Conference och har gjort det bra på senaste. I matchen som stundar möter man dock det bästa laget i Eastern och man har dessutom erkänt svårt för just Bruins. Fem raka matcher har man förlorat mot just Bruins. Jag tror inte det kommer bli ett annorlunda utfall i den här matchen.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.