Speltips:

Jag väljer att spela på att Monaco vinner. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

Monaco vinner hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/12 kl 15.14

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Toulouse har fem raka förluster i ligaspelet.

  • AS Monaco vann deras senaste inbördes möte med 2-1.

  • Toulouse har släppt in flest mål i hela Ligue 1 den här säsongen.

  • Monaco har vunnit fem av deras sju senaste matcher.

  • Monacos anfallare Ben Yedder besitter en fin målform. Fransmannen har gjort nio mål i ligaspelet såhär långt.

Rejäl formsvacka

Den franska ligafotbollen fortsätter under onsdagskvällen. Vi riktar blickarna mot mötet mellan Toulouse och AS Monaco som äger rum på Stadium Municipal. Det är ett hemmalaget som befinner sig i en rejäl formsvacka just nu. Klubben Toulouse har huserat i botten av tabellen under de närmaste säsongerna. Men laget har ändå lyckats hålla sig på rätt sida av nedflyttnings-strecket med några poäng tillgodo.

Men efter 15 spelade omgångar ser hemmalaget väldigt svaga ut den här säsongen. I skrivande stund innehar Toulouse den förödande jumboplatsen med tolv inspelade poäng. Det är visserligen bara tre poäng upp till säker mark, men med deras svaga formen är även det en svår uppgift. Den nya tränaren Antoine Kombouare tillträdde i oktober, men det har inte blivit någon effekt av detta tränarbytet. Toulouse har förlorat hela fem raka ligamatcher och varit totalt chanslösa i vissa av dem. En vinst på deras elva senaste ligamatcher, klubben måste bryta den negativa trenden så snabbt som möjligt annars ser Ligue 1-kontraktet mörkt ut.

Givna favoriter

AS Monaco reser alltså till staden Toulouse som självklara favoriter inför onsdagens kvällsmöte. Gästerna befann sig i en enorm kris förra säsongen när de överraskande nog tillhörde tabellens bottenträsk. Men AS Monaco säkrade det livsviktiga Ligue 1-kontraktet med två poängs marginal. Den här säsongen ligger gästerna någorlunda bättre till, men laget är inte i närheten av den nivån de höll succésäsongen 17/18.

Monaco öppnade säsongen ganska svagt, men har sedan dess börjat ta lite segrar i ligaspelet. Sommarens nyförvärv Wissam Ben Yedder har varit vital för AS Monacos offensiv. Den lille fransmannen har stått för nio fullträffar på hans elva ligastarter i Ligue 1. Undertecknad tror mycket väl att Ben Yedder kan dyka upp i målprotokollet under onsdagen. Ifall vi jämför deras två spelartrupper besitter gästerna betydligt mer kvalitet. AS Monaco vann deras senaste inbördes möte med 2-1.

Speltips.se ger tipset:

Monaco vinner hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/12 kl 15.14

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.