Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Porto har vunnit nio av deras tio senaste ligamatcher.

  • Belenenses kommer till matchen med två raka förluster i bagaget.

  • Porto har gjort flest mål i hela Primeira Liga den här säsongen, nämligen 39 mål på 16 matcher.

  • Porto har vunnit fem av deras sex senaste inbördes möten mot Belenenses.

  • Belenenses har endast gjort två mål framåt i deras fem senaste ligamatcher.

Huserar i botten

Torsdagen bjuder på ett snålt utbud och därmed riktar vi blickarna till Primeira Liga. I portugisiska högstaligan möts Belenenses och storklubben Porto i 17:e omgången av ligaspelet. Det är verkligen botten mot toppen när dessa två drabbas samman på Estadio do Restelo. Att hemmalaget Belenenses hittas i botten av tabellen är ingen förvåning, en liknande placering blev det även förra säsongen.

I nuläget hittas alltså Belenenses på en 14:e plats i tabellen med 15 inspelade poäng. Just nu är klubben bara en poäng ifrån kvalplats där konkurrenten Famalicao håller till. Det är aldrig lätt att ställas mot storklubben Porto, desto tuffare när man kommer till matchen med en svag form dessutom. Hemmalaget kommer till torsdagen med två raka förluster i bagaget och noll gjorda mål framåt. Det råder klasskillnad mellan dessa två, en skillnad som vi väljer att syna med den raka tvåan!

Mästarna på besök

Porto är en av landets främsta klubbar och hittas alltid i den absoluta toppen av tabellen. Det var just Porto som vann Primeira Liga förra säsongen med en imponerande skörd på 82 poäng. Nu försöker alltså Conceicao och hans mannar försvara ligaguldet, men klubben har fått tuff konkurrens ifrån Sporting Lissabon.

Mästarna Porto hittas i skrivande stund på en andraplats i tabellen med 38 inspelade poäng. Med lika många matcher spelade befinner sig alltså laget fyra poäng bakom serieledarna Sporting. Porto har vunnit nio av deras tio senaste ligamatcher och besitter en väldigt fin spelartrupp just nu. Gästerna är faktiskt det laget som gjort flest mål i hela Primeira Liga den här säsongen, nämligen 39 mål på 16 ligamatcher. Styrkan i deras offensiv är det höga antalet spelare som bidrar med poäng, målproduktionen vilar inte bara på en spelares axlar, utan flera. Porto är det klart bättre laget med en betydligt starkare form inför torsdagens batalj. Den raka tvåan känns som ett bra val!

Speltips.se ger tipset:

Porto vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/2 kl 14.34

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.