Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Boston stod för en grym comeback senast.

  • Boston vann båda mötena senast mot Flyers.

  • Boston har vunnit fyra av de fem senaste mötena lagen emellan.

Väldigt bra lag

Kevin Hayes gjorde mål i power play efter 4:22 spelade av övertiden och Joel Farabee stod för sitt första hattrick i NHL för Philadelphia Flyers när man vann sin fjärde raka match. Detta tack vare en 4-3 seger mot New York Islanders i Wells Fargo Center under natten till måndag. James van Riemsdyk hade hela fyra assist för Flyers som nu är 7-2-1 den här säsongen. Brian Elliott stod för 33 räddningar.

Brandon Carlo satte ledningsmålet med 2:37 kvar av matchen när Boston Bruins kom tillbaka från ett 3-0 underläge med fem raka obesvarade mål och vann med 5-3 mot Washington Capitals. Detta drama utspelade sig i Capital One Arena under natten till tisdag. David Pastrnak gjorde sina första två mål för säsongen och laget är nu 6-1-2 för säsongen. Jaroslav Halak gjorde 23 räddningar.

Förlorat två matcher den här säsongen

Det är en tuff situation man sitter i när man ska försöka bena ut vem som kommer att vinna den här drabbningen. Det är två väldigt bra lag som möts och Philadelphia har staplat något när det gäller spelet då man nätt och jämt tagit segrar senast mot NY Islanders i ett dubbelmöte efter segrar på övertid. Dessförinnan slog man New Jersey Devils två gånger om så man har minst sagt lyckats bra med spelet.

Däremot så har man förlorat två matcher den här säsongen och det är mot inga mindre än Boston Bruins. Laget möttes i ett rafflande dubbelmöte där de första slutade med en 5-4 förlust för Flyers efter straffar och i den andra matchen körde Bruins över dem med 6-1. Det är en av anledningarna att jag tror att Boston kommer komma segrande ur denna matchen. Den andra är att jag gillade det jag såg senast när dem vände och vann mot Washington Capitals.

Speltips.se ger tipset:

Boston Bruins (ML) hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/2 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.