Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham får klara sig utan Harry Kane.

  • Senaste mötet blev mållöst.

  • Tottenham förlorade med 1-0 mot Brighton senast och det såg allt annat än ljust ut.

  • Spelet sitter i Thomas Tuchels två inledande Chelseamatcher.

  • Chelsea har ändrat spelidé, kommer äga mycket boll men saknar effektivitet. Målsnålt.

Tufft utan Kane

Jose Mourinho med nya ursäkter efter förlusten mot Brighton senast. Avbräcket med Harry Kane har påverkat mycket, både enligt mig och Jose Mourinho. Men att det var orsaken till att man förlorade mot Brighton senast står jag inte bakom. Tottenham visade ingen klass överhuvudtaget och man blev överkörda av ett mycket bra Brighton emellanåt. Nu väntar dessutom derbyt mot ett nytt Chelsea härnäst, en match som kommer bli riktigt ruff för Mourinho och hans Tottenham. Jose Mourinho snittar på gränsen till den statistik som Frank Lampard blev sparkad med just nu och enligt engelsk media börjar det bli mer och mer kritik.

Känslan är att Tottenham spelar fel fotboll med den grunden av spelare man har. Det har inte gett den utdelningen som Mourinho hoppats på den senaste tiden och inför mötet med Chelsea är det inte mycket som talar för hemmalaget. Gästerna ser dessutom ut att ha fått igång självförtroendet igen och det väger tungt i detta mötet, där Tottenham utan Harry Kane är mindre slagkraftigt än innan.

Goda förutsättningar

Chelsea under nya tränaren Thomas Tuchel har fått nytt hopp om framtiden. Nu infinner sig ett större lugn och en betydligt bättre och klarare spelidé. Jag tror att Tuchels Chelsea kan räcka långt mot ett formsvagt Tottenham med skadeproblem på sin bästa spelare. Under tyskens två första matcher har Chelsea hållit nollan i båda och även fått noll skott på mål emot sig, imponerande. Chelsea kommer dessutom till spel med en mycket bred trupp som Tuchel utnyttjat till fulla prickar under inledningen. Här kan det dock vara dags för Tuchel att spela det laget han tror på mest, då han förstått betydelsen av dessa poängen.

Under 2,5 mål i den här matchen är väldigt bra. Inte bara för att Harry Kane saknas i hemmalaget, utan jag väljer också att väga in den trasiga formen i Tottenham, oroliga läget och en spelidé från hemmalaget som kommer bädda för bollinnehav hos gästerna. Ett bollinnehav som man tagit vara på i två matcher, men där effektiviteten i avslutningslägena varit betydligt lägre klass på. Det här blir en tight, Chelsea-dominerande tillställning där det kommer sluta målsnålt.

Speltips.se ger tipset:

Under 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.