Daniel Jacobsson|3 februari, 2023, 11:35

Jag väljer att spela på bortalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Virgil van Dijk är en av stjärnorna som är tillbaka i träning.

  • Liverpool till 1.90 måste spelas, enligt mig. Viktiga poäng att spela om och pressen bör innebära rätt inställning.

  • Wolves saknar den där yttersta spetsen som krävs för att sänka Liverpool.

  • Liverpool löste en seger på Molineux Stadium för bara två veckor sedan.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Liverpool hos Snabbare

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Saknar spets

Wolverhampton har tagit in Matheus Cunha och Diego Costa under säsongen. Två anfallare som inte fått någon vidare utväxling såhär långt, speciellt inte Costa som varit i klubben betydligt längre än senaste nyförvärvet från Atletico Madrid. Cunha är en spelare som man har rejäl potential i och tillsammans med Raul Jimenez har man en rejäl spets på anfallet, i Wolves-mått. I slutändan blir det dock väldigt tunt även med dessa två när dom inte når sin högstanivå med form. Dessutom påverkar lagets form en hel del till spelarna, det räcker inte att anfallarna mår bra tex.

Wolverhampton har inte den där spetsen som krävs för att sänka Liverpool, Manchester City och andra storlag i Premier League. Det tror jag att vi kommer få ta del av under lördagen också. Gästerna kommer med revanschlust och ett måste att ta poäng, då kan det bli en liknande matchbild som senast lagen möttes. Wolverhampton fick stryk av City i senaste ligamatchen och lär få det tufft även här.

Tillbaka i spel

Virgil van Dijk och Roberto Firmino har båda visats i träningsbilder under veckan. Liverpool ser ut att få tillbaka sin mittbacksstjärna och vi hoppas att han gör comeback redan här. Liverpool skall ha goda möjligheter att på nytt sänka Wolverhampton den här dagen. Senaste tiden har varit under all kritik och resultaten samt prestationerna har inte levt upp till Pool-mått. Nu vill man väcka livet ur laget och Jurgen Klopp hoppas få utväxling redan i det här mötet. Poängen är riktigt viktiga för Liverpool framöver och det här är ett motstånd man skall kunna besegra på resande fot.

Mohamed Salah, Darwin Nunez, Cody Gakpo och Roberto Firmino, det börjar ordna sig framåt för Liverpool som dragits med skador över hela säsongen. Man valde att skippa nyförvärv under slutet av fönstret. Men skall kunna ordna läget när ligaspelet är tillbaka här och flera spelare återvänder. Vi får inte 1.90 så speciellt ofta på Liverpool mot den här klassen av motstånd. Visst, det finns skrällvibbar över den här matchen men när det vänder för Liverpool är det här är en match man avfärdar enkelt. Liverpool slog Wolves på resande fot för bara två veckor sedan.

fotboll, premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 16:00
Wolves - Liverpool
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.