Axel Olsson|3 mars, 2024, 11:56

Jag väljer att spela på Arsenal över 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Arsenal är i en fantastisk form. Sex raka segrar i ligan.

  • Arsenals offensiv har levererat på en skyhög nivå. 15 gjorda mål i deras tre senaste.

  • Sheffield har ligans sämsta försvar.

Chanslös tabelljumbo

På förhand talar det mesta för att det blir en tuff måndagskväll för Sheffield United. Tabelljumbon ställs mot ett formstarkt Arsenal och hemmalaget har inte verktygen för att stänga ned gästernas offensiv. Med tanke på att ligans sämsta försvar ställs mot en av ligans bästa offensiver, är det inte konstigt att vi börjar titta mot målspelet. Sheffield har släppt in hisnande 66 mål på 26 ligamatcher och då är det inte konstigt att klubben har ena foten i Championship. Vi ser inte någon möjlighet för Sheffield att rädda upp det här laget, särskilt när formen är fortsatt svag. När dessa två lagen möttes på Emirates Stadium slutade det med 5-0 till The Gunners. Vi tror helt enkelt att hemmalaget blir chanslösa i returen också, då klasskillnaden är enorm.

Alldeles för bra

Arsenal är i en fantastisk form med sex raka ligasegrar. Det har framförallt varit högklassiga prestationer där laget har visat sin styrka i bägge ändarna av planen. De har varit fenomenala i offensiven med makalösa 15 gjorda mål på tre ligamatcher. Arsenal fortsätter även att vara extremt farliga på fasta situationer där reslige Gabriel, Saliba och Kiwior har alla hittat nätet under den närmaste tiden. Det ser ut att bli en spännande guldstrid mellan Liverpool, Man City och Arsenal. Det här är en match som Arsenal ska vinna utan bekymmer och vi tror att de fortsätter på samma spår. Gästerna hade dessutom ingen cupmatch i veckan och har därför fått en behövlig vila inför måndagens batalj. Mycket talar för att det blir en liknande elva som i matchen mot Newcastle, möjligtvis att Trossard kliver in från start.

fotboll, premier league
|
units: 3/5 - spelstopp: 21:00
Sheffield United - Arsenal
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.