Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Standard Liege har löst BLGM-spelet i deras nio senaste matcher.

  • Club Brugge har redan spelat hem ligaguldet. Nu kan gästerna lägga fullt fokus på cupspelet.

  • Det är enbart en match som gäller i kvartsfinalen. Detta betyder att något av lagen kan behöva forcera slutskedet av matchen.

  • BLGM-spelet har suttit i deras två senaste inbördes möten.

  • Club Brugge har mäktat med hela 58 mål i deras 27 ligamatcher den här säsongen.

Kvartsfinal i cupen

Beker Van Belgie, eller lättare sagt den belgiska cupen står på agendan inför torsdagskvällen. De belgiska storklubbarna Standard Liege och Club Brugge möts redan i kvartsfinalen och det är enbart en match som gäller. En av dessa två lagen kommer alltså gå vidare till cupens semifinal under torsdagskvällen. På förhand är gästerna Club Brugge favoriter med tanke på deras urstarka ligaform.

I det belgiska ligaspelet hittas Standard Liege på en niondeplats i tabellen, en placering som klubben inte är nöjda med. Klubben som blivit belgiska mästare hela tio gånger har betydligt högre ambitioner än deras mittenplacering. Men den här säsongen har inte riktigt gått deras väg, däremot kan en stark slutspurt ge laget en plats i ligans slutspelsrunda. Målrikt och Standard Liege har använts i samma mening flera gånger den här säsongen. Hemmalaget har löst BLGM-spelet i hela nio raka matcher. Nu vankas cupmatch och vi tror på ytterligare en händelserik tillställning!

Jagar ytterligare en titel

Hatten av för Club Brugges enorma ligasäsong. Gästerna har fullständigt kört över Pro League och dominerat rakt igenom. Club Brugge hittas längst upp i tabellen med en imponerande skörd på hela 63 poäng. Inte nog med det, Brugge har till och med spelat två matcher mindre än toppkonkurrenterna Royal Antwerp och Oostende. Trots två matcher mindre har Club Brugge hela 15 poäng ner till tabelltvåan Antwerp, ligaguldet är alltså redan i deras händer.

Förra säsongen gick Club Brugge till finalen av Beker Van Belgie, väl i finalen räckte inte laget hela vägen och fick se sig besegrade av Royal Antwerp. Med ett ligaguld säkrat kan Club Brugge nu lägga fullt fokus på själva cupspelet. Vi tror att gästerna är väldigt motiverade att knipa en ärofylld dubbel (ligatitel och cuptitel) den här säsongen. Ligaformen är övertygande och vi tror på full fart ifrån gästernas sida. Något av lagen kan behöva forcera i slutet av torsdagens match, vilket samtidigt kan leda till rejäla luckor bakåt. Vi tror att båda lagen hittar nätet under torsdagens cupmatch!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/3 kl 20.52

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.