Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • När lagen senast ställdes mot varandra vann Everton med 5-2.

  • Everton visar fin form med segrar över både Liverpool och Southampton.

  • Näst sist i tabellen är West Brom tolv placeringar bakom Everton.

  • Richarlison börjar hitta form med mål i två raka matcher.

  • Everton har under säsongen presenterat bättre på borta än hemmaplan.

Nästjumbon får det tufft

För ett par veckor sedan kändes det klart att West Bromwich kommer spela sin fotboll i Championship nästa säsong. Men de blåvitklädda har lyckats vända på formen och är nu obesegrade i tre raka matcher. Närmast fick West Brom med sig alla tre poäng när man besegrade Brighton med 1-0. Segern innebär att West Brom nu har nio poäng upp till Newcastle som parkerar sig ovan strecket. Det kommer att kräva en stark säsongsavslutning för The Baggies men att ta igen nio poäng på tolv omgångar är långt ifrån omöjligt.

Trots West Broms starka resultatrad tror vi nästjumbon kommer förlora mot Everton på torsdag. I matchen mot Brighton var det på håret att West Brom fick med sig segern. I ärlighetens namn borde man nog inte fått med sig ett enda poäng. Brighton dominerade matchen totalt och brände två straffar i virket. Mot ett mer effektivt lag hade West Brom kunnat förlora med ett par bollar. Det är just vad Everton kommer bjuda upp till på torsdag med flera riktigt bra poängspelare som Richarlison, Calvert-Lewin och James Rodríguez.

Jagar en Europaplats

Efter en mindre formsvacka börjar Everton åter hitta formen. I Merseysidederbyt gick Everton segrande ur med en 2-0-seger och senast blev det tre poäng mot Southampton. I 1-0-segern över Southampton blev Richarlison stor matchhjälte med matchens enda mål. Anfallaren börjar precis som laget hitta storform med mål i två raka matcher. En Richarlison i form kan bli helt avgörande för Everton som jagar en Europaplats. Everton är sjua i tabellen med med en match mindre spelad är avståndet upp till topp fyra och Champions League-platsen endast två poäng. Seger på torsdag och man sätter sig i förarsätet!

Tittar man över hela säsongen är Everton ett betydligt bättre lag än West Brom. Hade matchen spelat för ett par veckor sen hade Everton högst troligt varit ännu stora favoriter, Ja, West Brom har spelat upp sig något men att man ska störa Everton ser vi som otroligt. När lagen senast ställdes mot varandra visade Everton just klasskillnaden mellan toppen och botten i Premier League när man vann med hela 5-2. Vi klickar i den raka bortasegern 1.83!

Speltips.se ger tipset:

Everton hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/3 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.