Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Aston Villa har löst under 2,5 mål i sju av deras åtta senaste ligamatcher.

  • Fulham har löst underspelet i nio av deras tolv senaste ligamatcher.

  • Villa-målvakten Martinez har hållit nollan i hela 14 ligamatcher den här säsongen, det är endast Ederson som hållit fler nollor hittills.

  • Aston Villa har det svårt att vinna matcher utan storstjärnan Jack Grealish. Kaptenen är tillbaka i träning men det är fortfarande osäkert ifall han kan starta i söndagens match.

  • Fulham har endast släppt in 38 mål på 30 ligamatcher, förvånansvärt lite med tanke på deras tabellplacering.

Tufft utan Grealish

Om man jämför den här säsongen med den förra är det som natt och dag för hemmalaget Aston Villa. Förra säsongen var Dean Smiths mannar påväg att åka ur Premier League – men säkrade till slut kontraktet med endast en poäng framför Bournemouth. Sedan dess har utvecklingen varit enorm och nu hittas den anrika klubben i en helt annan sits.

Aston Villa har presterat bra den här säsongen och hittas på en stabil tiondeplats i tabellen. I år behöver de inte oroa sig för någon bottenstrid så att säga. De var till och med uppe och snuddade på topp 6 ett tag men nu har de trillat ner i mittenskiktet igen. De har gått lite tyngre för Villa under den närmaste månaden, mycket tack vare att storstjärnan Jack Grealish har varit borta. Grealish är tillbaka i träning igen och kan mycket väl figurera i söndagens batalj, men vi tror nog att engelsmannen får inleda på bänken. Villa har visat upp en grym stabilitet i försvaret den här säsongen och nyförvärvet Martinez har briljerat mellan stolparna. Han är den målvakten som hållit nollan näst flest gånger i säsongens Premier League – det är endast Ederson som lyckats hålla nollan fler gånger. Underspelet har suttit i sju av deras åtta senaste ligamatcher. Vi tror på ytterligare en målsnål historia när det är två stabila försvar som ställs mot varandra.

Växt in i kostymen mer och mer

Nykomlingen Fulham fick sig en väldigt tuff inledning i den nya ligan. Fulham spelade i Championship förra säsongen men lyckades ta sig upp genom ett starkt kvalspel. Fulham fick dock bekänna färg direkt i den engelska högstaligan, nykomlingen inledde ligaspelet med tre raka förluster. Redan där och då såg det ut att bli en mörk och dyster säsong för Parkers gäng.

Men ju längre det har gått, desto mer har Fulham växt in i Premier League-kostymen. De befinner fortfarande sig under strecket men drömmen till ett säkrat kontrakt lever i allra högsta grad. Gästerna har hittat rätt i försvaret och har till och med varit svårslagna under andra halvan av ligaspelet. I nuläget har de två poäng upp till säker mark där konkurrenten Newcastle befinner sig. Vårt underspel har suttit i nio av deras tolv senaste ligamatcher.

Speltips.se ger tipset:

Under 2,5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/4 kl 13.36

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.