Daniel Jacobsson|3 april, 2024, 11:37

Jag väljer att spela på SPM i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rasmus Höjlund är spets i Manchester United.

  • Rasmus Höjlund snittar 1,4 skott/per match.

  • Höjlund löste spelet i senaste matchen mot Brentford.

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stormöte

Två skadade klubbar korsar vägar under torsdagskvällen. Chelsea ligger kvar i mittenskiktet av tabellen och får det inte att lyfta den här säsongen under Mauricio Pochettino. Både tränaren, ägarna och klubben överlag pratar om processen som pågår och att det kommer ta tid att komma tillbaka till toppen. Laget är ungt och har massa nya spelare om man ser tillbaka på tidigare år. Fansen har inget tålamod kvar och det krävs en starkare avslutning på säsongen. Här kommer storklubben Manchester United på besök och det är ett möte som betyder väldigt mycket. Speciellt för truppen, som hade mått bra av att få lite beröm efter en vinst mot en rival.

Blir det så? Vi får väll se. Chelsea förs framåt av nyförvärvet Cole Palmer, som blev tvåmålskytt mot Burnley senast. Det räckte dock inte, för Burnley skulle kvittera i den 81:a minuten. Ett väldigt svagt resultat för laget framför hemmafansen på Stamford Bridge. Ett resultat och framförallt en trepoängare hade varit väldigt viktig, värt att stryka under många gånger.

Skott på mål

Danske Rasmus Höjlund har blivit den självklara nian i Manchester United. Klubben hoppades på en rejäl effekt och trots att den har uteblivit så har Höjlund gjort en godkänd första säsong i rött. Han är, tillsammans med McTominay och Rashford, lagets främsta målskytt den här säsongen. Det får ändå vara godkänt enligt undertecknad. Det är självklart att man hade hoppats på ännu fler mål redan den här säsongen, men det finns god potential att det exploderar. Manchester United innehar sjätteplatsen inför torsdagens möte. En okej placering överlag, men det här är också en klubb som får motstå väldigt mycket kritik.

Erik ten Hag hade, precis som jag nämnde med hela Chelsea tidigare, mått väldigt bra om Manchester United gick segrande ur det här mötet. Storklubben är också beroende av segrar och när det är en stor rival på motståndarsidan blir det allt tydligare. Jag lägger fokus på anfallaren längst fram och tror att han kan ligga bakom en tänkbar seger. Om inte seger, så kommer han åtminstone skapa målchanser. Jag tror att han skjuter ett skott på mål till 1.84.

fotboll, premier league
|
units: 1/5 - spelstopp: 21:15
Chelsea - Man United
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.