Daniel Jacobsson|3 juni, 2023, 09:41

Jag väljer att spela på BLGM i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sirius tog en välbehövlig seger mot Brommapojkarna senast.

  • Sirius välbehövliga seger kan betyda förnyat mod.

  • Värnamo tog också en viktig seger när storklubben Hammarby besegrades. Både Sirius och Värnamo med segrar som kan vända en säsong.

Nu lyfter Sirius

Uppsala-gänget Sirius vann sin första match i Allsvenskan för den här säsongen. En seger som mycket väl kan vända runt hela säsongen för laget, som har betydligt mer i sig än vad resultaten visat såhär långt. Det här är ett lag som mycket väl kan hota båda storklubbarna AIK och IFK Göteborg i botten och sätta ännu mer skit i tankarna. Där skall vi inte börja prata ännu riktigt, det gäller för Sirius att ta ännu en viktig seger för att få riktigt hopp om läget, men tron finns och modet har ökats efter den fina segern mot formstarka BP i förra omgången. Jag tror att man fått lite självförtroende från senast och det kan mycket väl leda fram till ett mål i den här matchen.

Betrott bortalag

Värnamo får hoppet till sig att lösa poäng i den här matchen av flera experter. Anfallet med Zeljkovic och Engvall i täten har kommit igång under senaste tiden. Att göra mål på Sirius är inte heller en omöjlighet, det är nämligen där som jumbon haft stora problem såhär långt och mycket väl kan få problem att få ordning snabbt. Både Sirius och Värnamo har segrar i ryggen som kan vara grunden till att säsongen vänder runt ordentligt och att man får en rejäl skjuts framåt. Speciellt för Värnamo, som visade mot Hammarby senast att man har väldigt goda kvaliteter att ta fram i matcherna som kommer. Jag tror att båda lagen får sina ord här och klickar BLGM-spelet.

fotboll, allsvenskan
|
units: 4/5 - spelstopp: 17:30
Sirius - Värnamo
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.