Axel Olsson|2 juli, 2024, 21:00

Jag väljer att spela på X2 i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inter Miami har löst tre raka segrar utan både Messi och Suarez.

  • Inter Miami har varit förvånansvärt starka på bortaplan. Poäng i nio av tio bortamatcher.

  • Charlotte kommer senast ifrån en 1-0 förlust mot Houston.

100 kr gratisspel + 50 free spins

Omsättningskrav: 0x, min. odds 1.8. 35 x free spins.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Poänglösa senast

Charlotte FC hade en fin form med fyra segrar och ett kryss, fram till senaste omgången mot Houston. Den fina trenden bröts, då Charlotte åkte på en 1-0 förlust mot Houston. Det var en medioker insats från deras sida och sett över 90 minuter vad förlusten rättvis. Förlusten kom dock inte helt oväntat, eftersom Charlotte har haft bekymmer på bortaplan i tidigare matcher.

De är klart starkare i hemmaborgen, vilket lägger grund till deras favoritskap inför matchen mot Inter Miami. Frågan är dock hur Charlotte svarar upp efter den tunga förlusten mot Houston. Vi är inte helt övertygade om att hemmaplansfördelen räcker för att slå ett starkt motstånd som Inter Miami. Favoritskapet är alldeles för stort inför detta mötet, därmed synar vi dubbelchansen till gästernas favör. Charlotte har varit stabila i hemmaborgen, men de har inte den höga högsta nivån som gästerna besitter.

Klarat sig bra utan nyckelspelarna

Inter Miami fortsätter att vinna matcher trots att ett par av deras nyckelspelare saknas. Messi och Suarez är iväg och spelar Copa America, två tunga spelartapp. Inter Miami har dock klarat sig väldigt bra ändå – de har vunnit tre raka ligamatcher sedan dessa två åkte på landslagsuppdrag. Jordi Alba och Busquets håller fanan högt och det är andra offensiva spelare som klivit fram nu när Messi och Suarez är borta.

Inter Miami toppar fortfarande hela MLS-tabellen och de har visat att de har en hög högsta nivå i sig. Inget lag är i närheten av deras målskörd den här säsongen, nämligen 48 gjorda mål på 21 matcher. Gästerna kommer senast ifrån en 1-2 seger mot Nashville, där försvararna Jordi Alba och Ian Fray blev segerorganisatörer. Klart att Inter Miami tappar väldigt mycket spets utan Messi och Suarez, men de är alldeles för underskattade inför matchen mot Charlotte. Det är fortfarande ett väldigt bra lag och vi tycker att dubbelchansen lockar vid dessa nivåerna!

fotboll, MLS
|
units: 3/5 - spelstopp: 01:30
CHarlotte - Inter Miami
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.