Match: Karlskoga-AIK | (HockeyAllsvenskan) | Speltips: Karlskoga | Odds: 1,75 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Karlskoga går som tåget i HockeyAllsvenskan och leder faktiskt serien efter 31 spelade omgångar. Även om det blivit ett par förluster under de senaste matcherna så går det inte att komma ifrån, man är riktigt bra. Laget innehåller flertalet intressanta namn, exempelvis Ejdsell och Lavoie som båda toppar ligans poängliga. En sak viktig att tillägga är att man är fruktansvärt starka på hemmaplan, under 12 av 15 hemmamatcher har man gått vinnande ur striden och då under ordinarie matchtid. Som en spelare själv sa till mig “Karlskoga borta är bland det tuffaste som finns” och det kan nog stämma rätt bra.

Bortalaget AIK huserar i botten av tabellen och kan vid förlust ikväll få det riktigt svettigt framöver ifall övriga lag i botten plockar poäng. Man blandar väldigt mycket resultatmässigt och de matcher man väl vinner är allt som oftast på hemmais. När man däremot spelar borta så går det desto sämre, man är seriens näst sämsta bortalag och har förlorat 11 av 14 matcher där.

Karlskoga är som sagt seriens bästa lag och i synnerhet på hemmaplan där man vunnit 12 av 15 matcher såhär långt. Man möter ett AIK som huserar i botten av tabellen och som dessutom är näst sämst när det gäller att spela på bortaplan. Att seriens näst sämsta bortalag skulle rå på seriens bästa hemmalag (samt serieledare) känns inte troligt alls. Därför väljer jag att spika Karlskoga till fina 1,75x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet