Match: Timrå-Tingsryd | (HockeyAllsvenskan) | Speltips: X2 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Timrå har överlag sett bra ut men har på slutet börjat att halta rejält. På de senaste åtta matcherna har sex av dessa slutat med förlust, dock vann man senast. Ikväll saknar man Dahlen, Pettersson och Lööke som är på JVM, varav att de två förstnämnda varit en stor del i Timrås framgång under säsongen och man har tillsammans hittills stått för ca 50 poäng. Det säger sig självt att om man tappar två såpass viktiga spelare så gör det en stor skillnad för ett lag som inte har många fler producerande spelare. Den tredje bästa poängplockaren i laget har gjort 11 poäng och ligger på en 54:e plats i poängligan.

Tingsryd ångar på och innehar för tillfället en tredjeplats i tabellen, inte många poäng efter Mora och Karlskoga. Man har just nu vunnit nästan allt de sista 10 matcherna och ser ut att fortsätta att vinna då man stått för flertalet imponerande insatser under de senaste matcherna. Ikväll bör man ha bra chans till nya poäng om man spelar så som man tidigare har gjort.

Med anledning av Timrås dåliga form samt att man nu även saknar sina två bästa spelare sett till poäng som varit avgörande i många matcher under säsongen. Jag tror man kommer få det riktigt svårt idag mot ett formstarkt Tingsryd som vunnit 8 av de 9 senaste matcherna. Jag testar X2 till 1,75x pengarna hos Coolbet, känns fint!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet