Match: Tottenham-Chelsea | (Premier League) | Speltips: X2 | Odds: 1,50 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: Coolbet

Tottenham jagar topplagen och har den sista tiden kommit igång allt mer, även om man i stort sett endast mött sämre lag under denna period. Men segrar har det blivit, i flera fall på ett övertygande sett då man vunnit rätt så stort. Men samtidigt så har exempelvis en av dessa segrar kommit mot Swansea och då var Swansea ungefär lika bra som ett svenskt division 1 lag, snällt sagt.
Värt att tillägga är att Tottenham är ett starkt hemmalag och är än så länge obesegrade hemma, det känns dock som att det finns risk att den sviten bryts efter dagens match.

Chelsea har sett riktigt starka ut i år och leder efter 19 omgångar ligan med fem poängs marginal, med en match mindre spelad. I skrivande stund har man tagit 10 raka segrar och har den imponerande målskillnaden 24-4 under dessa matcher, med andra ord är det inte mycket kan stoppa laget just nu. Förutom att det ser bra ut rent form och resultatmässigt så är även skadeläget bra och den enda som eventuellt saknas ikväll är Alonso, något som dock inte ska spela någon större roll.

Även om Tottenham är starka hemma och fortfarande obesegrade där så är det just Chelsea som skulle kunna bryta den sviten. Om det blir så att man INTE bryter den så känns oavgjort troligt men att Tottenham skulle slå detta starka Chelsea, det tror jag inte. X2 till 1,50x pengarna kanske inte lockar sett till oddset men för den som lirar en kupong eller en högre insats som singel så är spelet riktigt bra.

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet