Match: Limerick-Athlone Town (Irland First Divison) | Speltips: 1/1 HT/FT | Odds: 1,50 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

På grund av ruttet utbud av fotbollsmatcher vänder jag blickarna mot den irländska andradivisionen, där jag tror mig ha hittat ett klart intressant spel. Det är bokstavligen toppen mot botten när Limerick tar emot Athlone Town.

Limerick toppar tabellen i överlägsen stil, på 25 matcher har det blivit hela 21 (!) segrar, tre oavgjorda och en förlust. Man har en förkrossande målskillnad på +57 mål, 82 mål gjorda framåt och 25 insläppta. Spel i den irländska högstadivisionen har sedan en lång tid tillbaka varit mer eller mindre säkrat för Limerick. Längst ner i botten, jo där finner vi bortalaget som på 25 matcher vunnit tre, kryssat i fem och förlorat hela 17 matcher. Limerick har dessutom vunnit de fyra senaste mötena lagen emellan, i ganska överlägsen stil.

Visst är statistik inte allting men här går det inte att blunda för dessa förkrossande siffror. Toppen mot botten är en underdrift, och jag testar Limerick att leda i halvtid och vinna matchen till aningen tråkiga 1,50, ett tråkigt odds kan tyckas men alternativ finns det inte mycket av denna tråkiga tisdag. 1/1 HT/FT!