Match: Los Angeles-Pittsburgh | (NHL) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,65 | Spelstopp: 03:29 | Spelbolag: 10Bet

NHL spelen har det senaste gått riktigt bra, känner därför att det är läge att lägga ytterligare ett sådant. Formstarka Pittsburgh beger sig till Los Angeles för att plocka tre nya poäng, löser man det?

Hemmalaget Los Angeles har inlett riktigt svagt, efter 10 spelade matcher har man ynka 8 poäng vilket gör att man placerar sig i botten. Inte nog med det, man har tre raka förluster och en målskillnad på 0-8 under dessa, riktigt illa. Någon gång kommer vändningen, kanske inte inatt men ett mål bör man utan tvekan klara av att fixa.

Pittsburg har inlett på ett starkt sätt och bör nog vara favoriter här trots allt. Man har en spännande trupp med en blandning av nytt och några mer rutinerade herrar. Hittills har man plockat 13 poäng på 10 matcher vilket kanske är under förväntningarna men man lär nog snart få igång maskinen på fullt allvar. Inatt tog man en komfortabel bortaseger mot Anaheim med klara 1-5, kanske kan det bli något liknande igen? Har bifogat lagets fem senaste matcher, tycker det talar lite för sig självt med de resultaten.

Pittsburghs senaste 5 matcher:

Anaheim-Pittsburgh: 1-5

Philadelphia-Pittsburgh: 4-5

Pittsburgh-New York Islanders: 4-2

Pittsburgh – Florida: 3-2

Nashville – Pittsburgh: 5-1

Pittsburgh har spelat över 4,5 mål i 9 av sina 10 senaste matcher och har nu dessutom en riktigt fin formkurva. Jag är helt övertygad om att man kommer göra minst fyra mål idag och förmodligen släppa in minst ett bakåt. Därför testar jag över 4,5 mål till 1,65x pengarna hos 10Bet, spelvärt!