Match: AIK-Panathinaikos (Europa League-kval) | Speltips: AIK först att göra mål | Odds: 2,05 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Bethard

Gårdagens övermatch mellan Anderlecht och Rostov borde ha gått in. 0-2 efter 47 minuter men sedan slutade målen trilla in, surt. Köpenhamn dock dock en stabil 3-0-seger och -1 satt som ett smäck. Nu är det dags att rikta blickarna mot Europa League-kvalet när AIK tar emot Panathinaikos.

De stora favoriterna Panathinaikos kommer alltså på besök, men det är inte på AIKs hemmaplan matchen spelas. Istället blir det Tele2 Arena, tråkigt för AIKs del att gå miste om den riktiga hemmafördelskänslan. På hemmaplan kunde Panathinaikos knipa en 1-0-seger efter ett ganska sent avgörande, ett resultat som inte borde vara möjligt att vända för Gnaget. Här gäller det fullt fokus från minut ett. Matchen kommer att spelas på konstgräs vilket gynnar AIK. AIK kommer att föra matchen då man är laget som måste gå för segern, grekerna väntas ligga lågt och satsa på kontringar. En ganska avvakta tillställning att vänta med andra ord!

Jag tror att jag funnit ett väldigt intressant spel. Då AIK måste framåt från minut ett blir mitt spel att AIK gör det första målet, vi får hela 2,05 gånger pengarna och jag synar det alla gånger i veckan. AIK är ett väldigt starkt hemmalag som verkligen kan störa grekerna om allt stämmer. Lycka till vid rygg!