Match: Arameiska/Syrianska-FC Linköping (Division 2) | Speltips: Arameiska/Syrianska | Odds: 1,75 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: Bet365

Det vill sig inte riktigt med formen. Mötet mellan Hudiksvall och Valbo slutade förvisso 5-1 och vi fick in Valbo Ö0,5 till fina 2,60, men tyvärr svek Getafe, Frosinone och underspelet mellan Fluminense och Figueirense. Nya tag när vi vänder blickarna mot Division 2, där Arameiska/Syrianska vid seger gör ett viktigt ryck i tabelltoppen.

Hemmalaget, som står på 48 poäng, toppar tabellen fyra poäng före tvåan Linköping. Här är det en väldigt viktig match för båda lagen och jag tror hemmafördelen väger in, dessutom har man endast förlorat en enda match under hela säsongen och då har man spelat 19 matcher. Formen är på topp kan man minst sagt säga, laget kommer från sex raka vinster och man har inte släppt in ett enda mål i de fem senaste. Även bortalaget är i bra form med sex raka vinster, men här tror jag det slutar med förlust. Lagen möttes så sent som i Maj och då tog Arameiska/Syrianska en 2-1-seger.

Jag chansspelar ettan som jag tycker är väldigt intressant till 1,75, lycka till!