Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Oskarshamn kommer till matchen från 16 raka förluster.

  • Oskarshamn löser spelet i åtta av de senaste 16 matcherna.

  • Brynäs löser spelet i 14 av 21 matcher den här säsongen.

  • Brynäs släpper in 3,7 mål per match, ett dåligt snitt.

  • Oskarshamn har släppt in flest mål i hela SHL.

16 raka förluster

Jag är egentligen lite sugen på att gå på Oskarshamn som segrare i den här matchen, men att ge som råd att spela på ett lag med 16 raka förluster är rent logiskt inte ett bra tips. Dock så är det helt enkelt läge nu, man måste bara vinna den här matchen mot jumbon Brynäs för sedan väntar tre mycket tuffa bortamatcher mot Djurgården, Luleå och Färjestad. På förhand tror jag på tre förluster i de matcherna och ska man inte ha 20 raka förluster (som är mer än en tredjedel av serien), så lär nog segern komma här.

Jag tror därför Oskarshamn kör direkt från start här. Rickard Palmberg är i bra form och kan kanske få målskyttet att lossna från start här. Vårt spel löser Oskarshamn i åtta av sina 16 förlustmatcher och då har man i många matcher stött på betydligt tuffare motstånd än vad man gör här, man bör därför kunna göra fler mål än i många andra matcher. Man har också nu släppt in flest mål i hela ligan och försvarsspelet såg i den senaste matchen mot Frölunda stundtals helt bedrövligt ut, Brynäs har offensiva skickliga spelare och man kan inte ge dem för stora ytor här, då blir avståndet nedåt oroväckande litet.

Helt utspelade av rivalen

Brynäs kommer till den här matchen från en på pappret jämn match mot Leksand där man förlorade efter straffar. Spelmässigt så var det dock Leksand för hela slanten och Brynäs effektivitet räddade dem då. Den effektiviteten kan man vinna mycket med om man tar med den till den här matchen. Gör man tre mål i den första perioden som man gjorde då är dels mycket av vårt spel vunnet, men också mycket av matchen. Oskarshamn är långt ifrån lika tufft motstånd.

Brynäs har dock också de läckt defensivt hittills den här säsongen. Vårt spel löser man i 14 av 21 matcher hittills och bakåt har man redan släppt in 78 mål på 21 matcher, ett snitt som ligger på nästan fyra insläppta per match. Här finns de stora problemen och Brynäs har heller inte en målvaktssida stark nog att spika igen i de viktiga matcherna. Således tror jag det här spelet hittar hem ganska komfortabelt.

Speltips.se ger tipset:

Ö 4.5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/1 kl 12:45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.