Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Molde har löst överspelet i fem av deras sex senaste matcher.

  • Molde besitter en väldigt fin form och tagit två raka segrar i Europa League.

  • Arsenal har tagit två bekväma vinster i Europa League och mäktat med fem mål totalt.

  • Vi förväntar oss en stark startelva från Artetas håll. Spelare som Ceballos, Pepe och Xhaka förväntas starta under torsdagen, elvan fylls sedan på med de yngre förmågorna som besitter mycket kvalitet i offensiven.

  • Det är positiva vibbar hos Arsenal efter den vikta 0-1 seger mot Man United i helgen. Vi tror att laget kommer till torsdagen fulla av självförtroende.

Offensiv briljans från de yngre

Matcherna duggar tätt för vissa lag runtom i Europa just nu. Den engelska storklubben Arsenal gör sig redo för match igen när Europa League står på agendan under torsdagen. Artetas mannar tar sig an norska FK Molde hemma på Emirates Stadium. Arsenal bröt den negativa bortatrenden mot storklubbar under helgen när de besegrade Man United med 0-1. Klubben är verkligen på rätt väg under Artetas vingar och försvarsspelet såg oerhört stabilt ut i helgens stormatch.

Nyförvärven Thomas Partey och Gabriel spelade stora roller i helgens vinst. Men under torsdagen förväntar vi oss en betydligt yngre och oerfaren startelva från Arsenals sida. Arteta har tidigare valt att spela de yngre förmågorna i det stundande Europa League-gruppspelet, ett drag som givit resultat ändå. Arsenal har två raka segrar i gruppspelet och spelare som Joe Willock och Reiss Nelson har verkligen visat framfötterna. Den förväntade startelvan har en offensiv agenda med trion Pepe, Nketiah och Nelson i spetsen. Överspelet har suttit i deras två Europa-matcher, vi tror på ytterligare en målrik tillställning när de ställs mot norska Molde. Arsenal besitter tillräckligt mycket kvalitet för att ta sin tredje raka seger under torsdagen!

Norska Molde står inför en tuff uppgift under torsdagskvällen, den relativt lilla klubben ska ta sig an en av Englands så kallade “The Big Six”. Vi pratar nämligen om Arsenal. Dessa två klubbarna skiljer sig på väldigt många sätt, allt ifrån förutsättningar till spelarmaterial. Molde är rejäla underdogs och ska egentligen inte ha en blekaste chans mot detta motståndet. Men den norska klubben har visat sig klara av Europa League-nivån bättre än vad som förväntats.

Molde har faktiskt tagit två raka segrar och överraskat rejält i grupp B. Det gäller alltså för Arsenal att inte underskatta Molde inför torsdagens batalj, då kan mycket väl allting hända. Men på förhand ser det ut som att Arsenal kommer ställa upp med en stark elva som innehåller spelare som Ceballos, Pepe och Xhaka. Tre spelare som började på avbytarbänken mot Manchester United i helgen. Sådan spelarkvalitet besitter självklart inte gästerna Molde, men det är fortfarande ett hårt arbetande lag. Överspelet har suttit i fem av deras sex senaste matcher, vi tror mycket väl att Molde kan bidra till torsdagens spel med tanke på deras fina form!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/11 kl 21.04

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.