Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rangers har gjort mål i 14 raka matcher.

  • Rangers besitter en underskattad offensiv i form av bland annat Morelos, Kent och Hagi.

  • Benfica kommer senast ifrån en 3-0 förlust mot Boavista i ligaspelet.

  • Rangers har tagit två raka segrar i Europa League-gruppspelet.

  • Benfica släppte in två mål i första gruppspelsmatchen mot Lech Poznan.

Förlust i bagaget

Vi håller ett extra öga på Europa League och närmare bestämt grupp D under torsdagskvällen. I den gruppen befinner sig klubbarna Benfica och Rangers tillsammans med Lech Poznan och Standard Liege. De två förstnämnda drabbas samman i den portugisiska huvudstaden Lissabon under torsdagen. Redan efter två spelade gruppspelsmatcher har grupp D splittrats upp rejält.

Hemmalaget Benfica och gästande Rangers har båda vunnit sina två gruppspelsmatcher. Detta innebär alltså att den blir en liten gruppfinal under torsdagen trots deras fyra kvarstående matcher i Europa League. Det kan som sagt vara en enorm skillnad att sluta etta eller tvåa, en förstaplats ger med största sannolikhet ett enklare motstånd i slutspelet. Benfica kommer till torsdagen som favoriter enligt oddssättarna, ett favoritskap undertecknad väljer att ifrågasätta. Benfica släppte in två mål mot Lech Poznan i den första gruppspelsmatchen, de sistnämnda skapade väldigt mycket under matchens gång och hade ett högt antal skott på mål. Hemmalaget kommer dessutom ifrån en 3-0 förlust mot Boavista i ligaspelet. Gästerna besitter en tillräckligt stark spelartrupp för att störa hemmalagets försvar.

Blomstrat under Gerrards vingar

Steven Gerrards Rangers har blomstrat sedan Liverpool-legendaren kom till klubben. Gerrard har tagit Rangers till nya höjder och vunnit hela 84 av hans 132 matcher som Rangers-tränare. Den skotsk giganten Celtic har verkligen fått sig en rejäl utmanare om ligaguldet, det ser vi inte minst på den stundande ligatabellen. Rangers hade inte riktigt vad som krävdes förra säsongen och slutade därmed 13 poäng bakom grönvita Celtic.

Men den här säsongen har Rangers lagt i en ytterligare växel och laget ser ruggigt starka ut just nu. Gerrards mannar befinner sig högst upp i tabellen med 35 inspelade poäng. Storkonkurrenten Celtic har visserligen spelat två matcher mindre, men de har fortfarande ett avstånd på hela nio poäng upp till serieledarna Rangers. Gästerna besitter flera spelare med stora kvaliteter i offensiven. Anfallaren Alfredo Morles är ett namn att lägga på minnet, colombianen har visat sitt fina målsinne under flera säsonger i Rangers-tröjan. Vi tror mycket väl att 24-åringen kan spela i en av de europeiska topp fem ligorna inom en snar framtid. En lovande framtid hyser det även kring spelarna Ryan Kent och Ianis Hagi. Rangers har gjort mål i 14 raka matcher, vi tror att de blåklädda hittar nätet även under torsdagen!

Speltips.se ger tipset:

Rangers över 0.5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/11 kl 12.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.