Axel Olsson|4 december, 2023, 13:37

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolves har löst BLGM-spelet i elva raka ligamatcher.

  • Burnley fick islossning senast. Vann med 5-0 mot Sheffield.

  • Wolves har fått hål på starka försvar som Man City, Arsenal och Newcastle.

Mål att vänta

Sett till matchbilden var Wolverhampton totalt chanslösa i senaste mötet på Emirates Stadium. Arsenal tog tag i taktpinnen direkt och borde ha avgjort den här matchen mycket tidigare, trots ett rejält övertag var de inte tillräckligt effektiva för att avgöra matchen helt och hållet. Cunha stod istället för en mycket fin kvittering i slutet, men det räckte inte till några poäng ändå. Wolves ska nog vara glada att de slutade med bara 2-1 i den matchen. De är mer besvikna med deras senaste förluster mot Fulham och Sheffield United. Trots lite blandade resultat ligger Wolves bra till med en stabil mittenplats – vi väljer att undvika 1X2-marknaden och sätter siktet mot ett målspel. BLGM-spelet har nämligen suttit i Wolves elva (!) senaste ligamatcher. De har fått hål på starka försvar som Man Citys, Arsenals och Newcastle. Därför tror vi inte att O’Neils gäng går mållösa i en hemmamatch mot Burnley, dock kommer gästerna med en storseger i ryggen.

Islossning i helgen

Snacka om att det var en viktig seger för Burnley i helgen. De stod inför ett nervkittlande bottenmöte mot Sheffield United, men det blev allt annat än spännande. Burnley kopplade greppet om matchen direkt och ledde redan med 2-0 efter 29 minuter. Ledningen säkrades ännu mer efter Sheffields röda kort och därefter kunde Burnley springa iväg med tre blytunga poäng. De fick verkligen islossning och matchen slutade med en solklar 5-0 seger. Nu har de plötsligt tagit sig ifrån jumboplatsen och det är nog en hel del tyngd som lättats från deras axlar. Kompanys gäng kommer till tisdagen med ett klart bättre självförtroende efter en sådan seger. Vi tycker fortfarande att Wolves är på en annan nivå, men vikten av gästernas självförtroende-boost ska inte underskattas. Burnleys anfallspar Jay Rodriguez och Zeki Amdouni fick hitta nätet och det är psykologiskt viktigt för spelare på den positionen. Burnley har en bra chans att hitta nätet i tisdagens bortamatch!

fotboll, premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:30
Wolves - Burnley
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.