Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hamburger SV har vunnit hela sju av deras nio senaste ligamatcher.

  • Spelet har suttit i två av deras tre senaste inbördes möten.

  • Hamburger SV har gjort flest mål i hela ligan, nämligen 43 mål på 19 ligamatcher.

  • Erzgebirge Aue kommer senast ifrån en 3-0 förlust mot Greuther Furth.

  • HSV-anfallaren Simon Terodde leder skytteligan med sina 17 fullträffar den här säsongen.

Ambitioner att tillhöra den övre halvan

Fredagen är kommen och vi riktar blickarna mot den tyska andraligan. I 2.Bundesliga drabbas klubbarna Erzgebirge Aue och Hamburger SV i en spännande ligabatalj. Sett till tabelläge och form är gästerna Hamburger SV klara favoriter inför den här tillställningen.

Hemmalaget Erzgebirge Aue hittas i skrivande stund på en åttondeplats i tabellen, en placering som är fullt godkänd för laget. Erzgebirge Aue hamnade på en sjundeplats förra säsongen och har som ambition att tillhöra den övre halvan av 2.Bundesliga. Men för att komma upp till serieledarna och fredagens motståndare HSV:s nivå krävs det en hel del till. Hemmalaget har blivit besegrade i två av deras tre senaste inbördes möten mot HSV.

Målsättningarna är höga

Under de närmaste åren har klubben Hamburger SV varit storfavoriter till att knipa en Bundesliga-uppflyttning, men laget har inte lyckats uppfylla de höga förväntningarna som ställts. Istället har den välkända klubben HSV fått starta om på nytt och bygga en stabil grund att stå på inför en efterlängtad återkomst.

Nu är laget inne i deras tredje raka 2.Bundesliga-säsongen och alla runt klubben har stora förhoppningar på att 2021 är året som de längtat efter. Från ett objektivt perspektiv kan vi instämma att Hamburger SV är på god väg mot en efterlängtad uppflyttning. Laget har imponerat kraftigt i säsongens ligaspel och hittas på en välförtjänt förstaplacering. Gästerna är obesegrade i nio raka matcher, sju vinster och två oavgjorda bildar en grym poängproduktion. HSV är på en helt annan nivå än majoriteten av lagen i 2.Bundesliga, därmed känns den raka vinsten som ett bra val inför fredagens batalj mot Erzgebirge Aue!

Speltips.se ger tipset:

Hamburger SV vinner hos Leovegas

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/2 kl 15.02

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.