Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Colorado har vunnit två av de tre senaste mötena lagen emellan den här säsongen.

  • Colorado har tagit poäng i samtliga tre matcher mot Minnesota.

  • Minnesota har inte haft tillräcklig slagkraft för att stå emot Colorado.

  • Colorado har bara förlorat tre matcher den här säsongen.

Saknar MacKinnon

Philipp Grubauer gjorde 27 räddningar när Colorado Avalanche lyckades vinna sin första match utan Nathan MacKinnon. Detta gjorde man genom att slå Minnesota Wild i Ball Arena under natten till onsdag. MacKinnon, som är den interna poängledaren i laget med 14 gjorda, är nu på skadelistan och man får se det lite match för match efter att han åkte på en underkroppsskada när laget förlorade med 4-3 efter övertid mot just Minnesota Wild i matchen dessförinnan.

Målskyttarna senast för Avalanche var Logan O’Connor och Valeri Nichushkin, laget är nu 7-3-1 och på sina fem senaste är man 4-0-1. Minnesota Wilds mål gjordes av Kirill Kaprizov och målvakten Cam Talbot stod för 29 räddningar. Dem är nu 6-5-0 för säsongen.

Berg- och dalbana

Colorado Avalanche har varit en kraft att räkna med i NHL den här säsongen och det känns inte som att dem kommer sakta ner snart. Senast laget förlorade en match efter övertid var mer än en vecka sen och nu har man tagit poäng i fem raka matcher. Det har bara blivit bättre och bättre desto längre säsongen gått, man var lite mindre konsekventa i början men nu så ser man att det är ett lag som kommer kunna gå långt den här säsongen.

Minnesota Wild har varit något utav en ännu större berg- och dalbana än Colorado. Laget är 6-5-0 för säsongen och det tyder ju på att man inte riktigt satt sitt spel när man nästan förlorar lika mycket som man vinner. Innan man spelade dessa matcherna mot Colorado så har man vunnit en och förlorat en i de dubbelmötena man spelat. Man spelar alltså inkonsekvent och jag tror mycket mer på Colorado hemma i Bell Centre här!

Speltips.se ger tipset:

Colorado Avalanche att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/2 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.