Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Norwich matcher har det högsta hörnsnittet i hela ligan, nämligen 11,11 hörnor/ligamatch den här säsongen.

  • Swansea har ett högt snitt på 10,62 hörnor/ligamatch.

  • Swansea har löst spelet med råge i åtta av deras nio senaste matcher.

  • Det blev hela 15 hörnor i deras senaste inbördes möte.

  • Det är två lag som gärna vill knipa den oerhört viktiga trepoängaren. Vi tror på en fartfylld match där båda lagen går för poängen.

Spännande ligamöte

Vi bjuds på ett ruskigt spännande ligamöte i engelska Championship under fredagskvällen. Det är tabellettan Norwich och tvåan Swansea som ställs mot varandra på de sistnämndas hemmaarena Liberty Stadium. Dessa två lagen ligger i framkant när det gäller de eftertraktade uppflyttningarna till Premier League.

Det är alltså oerhört viktiga poäng som står på spel, Swansea har ett ypperligt läge att minska avståndet upp till serieledarna. Men eftersom att det är två lag som presterat riktigt bra den här säsongen – är det oerhört svårt att förutspå fredagens batalj. Därmed vänder vi fokuset på hörnmarknaden istället där undertecknad hittat ett spännande spel. Swansea spelar med wingbacks vilket gärna tenderar till mycket kant och inläggsspel, detta syns tydligt i deras hörnstatistik. Swanseas ligamatcher har ett högt snitt på 10,62 hörnor/match den här säsongen. Ett snitt som är tredje högst av samtliga lag i Championship.

Hörnrika matcher

Norwich hittas i serieledning just nu och ska alltså försöka hålla kvar deras avstånd ner till Swansea under fredagskvällen. Wales-klubben är fem poäng bakom men har faktiskt spelat en match mindre. Med det sagt är fredagens batalj oerhört viktig för Farke och hans mannar. En vinst skulle vara ett stort steg mot Premier League som de strävar efter.

Men som vi nämnt tidigare väljer vi att se bortom resultatet under fredagskvällen. Vi nämnde dessutom att Swansea hade ett högt hörnsnitt, men vi måste tillägga att Norwich är ledande även i den statistiken. Gästerna Norwich ligamatcher har nämligen det högsta hörnsnittet i hela ligaspelet den här säsongen. Bortalaget har ett makalöst snitt på hela 11,11 hörnor/ligamatch. Norwich har kreativa yttermittfältare som får ständigt överlapp från deras offensiva ytterbackar. Vi tror på en fartfylld match där hörnstatistiken fortsätter som tidigare omgångar!

Speltips.se ger tipset:

Över 9 hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/2 kl 15.48

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.