Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Carolina är stora favoriter.

  • Carolina har vunnit tre raka matcher nu.

  • Lagen har mötts två gånger denna säsongen och det var i de två första omgångarna av säsongen, där vann de varsin match.

  • Detroit har förlorat två raka matcher nu med en målskillnad på 3-11.

  • Detroit förlorar mer än dubbelt så många som man vinner.

Tre raka segrar

Sebastian Aho gjorde två mål när Carolina Hurricanes vann över Nashville Predators med 4-2 i Bridgestone Arena i Nashville under natten till onsdag. Steven Lorentz gjorde sitt första NHL mål i sin karriär och James Reimer mellan stolparna gjorde 36 räddningar. Carolina är nu 15-6-1 för säsongen och man slog Florida Panthers innan den här matchen med 3-2 efter övertid under natten till tisdag.

Förutom det så har Carolina nu tre raka segrar och dem har minst sagt haft en intressant säsong. Med nästan hela truppen insjuknade i Corona så var det svårt att få spela matcher och man fick helt enkelt gå på en ofrivillig “semester”. Men sedan har man kommit igång igen och spelet ser bättre och bättre ut, nu möter man ett Detroit som kämpat i en uppförsbacke hela säsongen och jag tror hemmalaget bara löser det här.

Jobbig målskillnad

Jag tror aldrig att det här hänt i något sammanhang att man har firat en förlust och så var det inte nu heller när Detroit Red Wings förlorade med 4-1 mot Columbus Blue Jackets i Nationwide Arena under natten till onsdag. En förlust svider alltid och speciellt gör den så när laget man förlorar mot dessförinnan förlorat fem raka matcher. För Detroits del så gjorde Anthony Mantha lagets enda mål och det var de enda positiva som det går att redovisa för.

Laget är nu 7-15-3 för säsongen och har förlorat 13 av sina 15 senaste mot Columbus. Förutom det så har man förlorat de två senaste matcherna med en målskillnad på 3-11. At Detroit inte varit det bästa laget i NHL har sedan länge varit erkänt och trots att man gjorde en rad bra prestationer nyligen så är man fortfarande inte ett dugg övertygad på deras förmåga efter att ha sett de två senaste matcherna. Jag tror det här blir en enkel seger för hemmalaget.

Speltips.se ger tipset:

Carolina Hurricanes att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/3 kl 11.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.