Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Pixbo förlorade duellen mot Helsingborg senast och har tappat greppet om den sista slutspelsplatsen.

  • Två omgångar återstår och Pixbo MÅSTE vinna det här.

  • Mullsjö är klara för slutspel men spelar även dom om viktig placering.

  • Pixbos lagkapten och nyckelspelare Gustav Fritzell spelade 60 minuter senast.

  • Allt talar för en jämn och tät tillställning.

Höjdarmatch

Nyhemshallen och Mullsjö borta brukar inte bli någon kul historia för de gästande lagen. Nu återstår det endast två omgångar av grundserien i herrarnas superliga och poängen blir allt mer livsviktiga. Det är häftiga kamper kring strecken i ligan, uppe som nere och i mitten av tabellen. Mullsjö ligger på en topp 4-placering inför avslutningen. Mullsjö visade klass när man fullständigt åt upp Höllviken i senaste omgången och förhoppningsvis för deras del så håller sig formen i sig enda till slutspel.

På andra sidan står Pixbo, ett lag som är i stora bekymmer efter förlusten mot Helsingborg senast. Det är två lag som måste gå segrande ur den här matchen om man skall nå sina mål med säsongen och jag tror att det blir riktigt jämnt. Någon vinnare vågar jag inte gissa på, men mer än två måls förlust för gästerna blir det inte om mina tankar slår in.

Stjärnan tillbaka

Pixbo fick tillbaka sin stjärna Gustav Fritzell i senaste matchen på det sättet att han orkade 60 minuter för första gången på ett tag. I matchen mot Falun för två omgångar sedan gick landslagsspelaren av skadad efter blott två byten. Nu är han alltså tillbaka och det är oklart om han spelar skadad eller om han är fullständigt frisk igen – läget är kritiskt och han behövs som mest.

Pixbo som för övrigt är på god väg att kasta bort en slutspelsplats fullständigt efter det enorma tappet mot Falun för två omgångar sedan och förlusten mot utmanande Helsingborg senast. Det blir att bita i det sura äpplet om man misslyckas med detta. Martin Östholm har klivit fram som en av ligans bästa spelare den här säsongen och det skulle väll vara skadeproblemen med Fritzell på senare tid som blir avgörande. Nu är han tillbaka och Pixbo måste ta tre poäng mot Mullsjö. Pixbo +2,5 klickas därför.

Speltips.se ger tipset:

Pixbo +2,5 hos Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.