Kevin Andersson|4 april, 2024, 09:00

Jag väljer att spela på bortalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Med tanke på att Nashvilles försvar släpper in 5.5 mål i snitt på de fyra senast tycker jag oddset är för högt på vinst för gästerna.

  • Nashville kommer från en förlust senast.

  • Blues har bara släppt in 3 mål i snitt under de fyra senaste matcherna och vann dessutom senast mot Edmonton och jagar en Wild-Card plats.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Förlust senast

Nashville Predators kämpar för att undvika Wild Card och säkra en av de tre playoff-platserna i Central Division. Predators är på 13:e plats i ligan och har totalt gjort 244 mål hittills. Vänsterforwarden Filip Forsberg har varit deras främsta poänggörare då han är på 13:e platsen i NHL med 84 poäng (41 mål, 43 assist) och har gjort 10 poäng i sina senaste sju matcher. Nashville har varit precis vid liga genomsnittet när det gäller att göra mål i powerplay, där laget har gjort mål på 50 av 248 (20,16 procent) av sina försök.

Målvakten Juuse Saros kommer att vakta målet här och har gjort det ganska bra under hela säsongen. Han har för närvarande gått 32-23-4 med 2,82 insläppta mål per match och en räddningsprocent på .907 hittills. Han gjorde ganska bra ifrån sig mot Boston Bruins senast då han släppte in ett par mål på 31 skott mot sig i vad som slutade i förlust.

Vinst senast

St. Louis Blues kämpar för att säkra en av Wild Card-platserna vid det här laget och har gjort ganska bra ifrån sig den här säsongen. Offensiven har varit svajig då de ligger på 26:e plats i NHL med totalt 216 gjorda mål. Centern Robert Thomas har klivit fram under hela säsongen för laget då han leder dem med 74 poäng (23 mål, 51 assist) men har bara gjort en poäng i sina senaste tre matcher. Blues har varit sämre än genomsnittet i powerplay då de gör mål på 40 av 227 (17,62 procent) försök den här säsongen.

Jordan Binnington har gjort ganska bra ifrån sig den här säsongen för Blues och kommer att stå i målet för laget i den här matchen. Han har ett facit på 27-19-4 med en räddningsprocent på .913 och 2,82 insläppta mål per match hittills. Han gjorde bra ifrån sig i sin senaste match mot Edmonton Oilers med två insläppta mål på 38 skottförsök. Försvaret har gjort ett hyfsat jobb hittills då de ligger på 14:e plats i ligan med totalt 226 insläppta mål.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Nashville Predators - St Louis Blues
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.