Daniel Jacobsson|4 maj, 2024, 09:29

Jag väljer att spela på bortalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Djurgården gjorde en väldigt stark insats mot Malmö i cupfinalen.

  • Jag tror inte Djurgården roterar alldeles för mycket.

  • All kredd till Västerås spelsätt och hur man kommit in i den allsvenska säsongen, men här bör man inte räcka till.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Vill utnyttja läget

Nykomlingen Västerås startade säsongen med fyra raka uddamålsförluster och noll gjorda mål. Men hemmamatchen mot Mjällby betydde säsongens första mål, poäng och trepoängare. Väldigt skönt för nykomlingen som fortsatte att göra mål även omgången senast. Hammarby blev dock numret större och trots att man gjorde en fullt godkänd insats så förlorade man samtliga poäng på Tele2 Arena i Stockholm. På tal om huvudstaden är det nämligen dags för möte med Djurgården under söndagen. Här slänger spelbolagen upp väldigt jämna odds och därmed höga odds på gästande Djurgården, som var nära på att ta cupguldet från Malmö för bara några dagar sedan. Jag kan inte se att Västerås hoppar till och skräller mot Djurgården den här söndagen och blickar främst mot värdet i gästernas värdering den här matchen. Gefvert, Åslund och de andra utmärkande spelarna får ursäkta.

Hatten av

Det var inte bara på läktarna som Djurgården lyckades utmana Malmö i cupfinalen i onsdags. Ett häftigt möte överlag med en arena som var uppdelat i två supporterskaror. Djurgården föll efter straffar och Malmö visade återigen vilken klubb som dominerar svensk fotboll för tillfället. Stockholmarna skall dock hyllas för det mesta i matchen. Man stod upp väldigt bra och slogs verkligen för titeln. Straffar är ett lotto enligt många och då förstår vi snabbt hur nära man faktiskt var. Viktigt för Djurgården var också att Deniz Hummet gjorde mål, en spelare som man måste få igång för att lyfta även i den allsvenska toppen.

Känslan som många har inför det här mötet under söndagen är att Djurgården skall rotera kraftigt sedan cupfinalen. Jag är inte lika säker på det och skulle det bli en och annan ny spelare är det en bred trupp som man innehar. Det kommer inte påverka överdrivet mycket, med andra ord. Jag ser värdet i Djurgården och klickar insatsen tillbaka vid oavgjort.

fotboll, allsvenskan
|
units: 4/5 - spelstopp: 14:00
Västerås - Djurgården
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.