Daniel Jacobsson|4 juni, 2024, 11:15

Jag väljer att spela på pluslinan i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Frankrike kommer rotera flitigt mot Luxemburg.

  • Landslaget har precis samlats och har inte haft överdrivet mycket tid att förbereda sig inför det här mötet.

  • Frankrike är hästlängder mycket bättre än Luxemburg, men gästerna är ingen större slagpåse längre.

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Första testet

Fotbolls-EM börjar verkligen närma sig och förväntningarna är gigantiska. Både på mästerskapet som kommer och Frankrike överlag. Det här är en stor utmanare till guldet och det är egentligen bara hemmanationen Tyskland och förhandsfavoriten England som står i vägen på förhand. Det är mina tankar som undertecknad inför mästerskapet och vi kommer få se ett Frankrike med flertalet spelare som är i kanonform redan inför turneringen. Genrepen spelas mot Luxemburg och Kanada, två relativt enkla motståndare och det är tydligt att man vill gå runt på mycket spelare och komma in med en bra känsla.

Frankrike kommer – som sagt – gå runt på en hel del spelare och testa vad som känns bäst över två matcher. Premiären spelas mot Österrike och väl där skall man ha det klart för sig, men redan mot Luxemburg har jag det svårt att se landslaget skicka ut den starkaste möjliga startelvan med inställning att spela hårt på dessa spelare. En kraftigare rotation är att vänta över 90 minuter och då tror jag att siffrorna håller sig nere.

Bättre än folk tror

Att överskatta Luxemburg skall man såklart inte göra, men det skall nämnas att laget är betydligt bättre än vad folk tror. Det här är inte Malta, Liechtenstein, Moldavien eller San Marino, det här är ett lag som har ett gäng duktiga spelare som håller till i europeiska ligor. Titta till exempel på målvakten Anthony Moris (Union Saint-Gilloise), Sofiane Ikene (Nurnberg) och Gerson Rodrigues (Slovan Bratislava) som länge varit landets största stjärna. Det här är bara tre av spelarna, det finns flera spelare i större ligor men det går såklart inte att jämföra med Frankrike.

Men för att stryka under är det här ingen gigantisk och självklar slagpåse. Frankrike har såklart valt motståndare efter sin kvalitet så man går in med en bra känsla, det kommer man göra, det blir ingen segerchans för Luxemburg här men jag tror garanterat att man kan hålla nere siffrorna. Det är trots allt ett roterande och testande Frankrike som man möter medans Luxemburg är motiverade att möta ett av världens bästa landslag här. Jag tycker pluslinan är klart mer intressant än minuslinan och därför klickas den i.

fotboll, landskamp
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Frankrike - Luxemburg
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.