Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Mgladbach gör en riktigt bra säsong och har även sett bra ut efter uppehållet

  • Freiburg har inte vunnit en enda match sedan serien återvände, bland annat har man förlorat två av två matcher på hemmaplan

  • Mgladbach vann med 4-2 när lagen möttes tidigare under säsongen

  • Mgladbach kommer till mötet efter storvinst mot Union Berlin med 4-1

  • Freiburg har förlorat två av de tre senaste

Tuff uppgift väntar Freiburg

Freiburg hittar vi på en åttondeplats i Bundesliga, inte alls långt borta ifrån de eftertraktade europaplatserna. Men om man ska nå en sådan placering inom de omgångar som är kvar gäller det att rycka upp sig. Freiburg har inte imponerat i de fyra matcher man spelat sedan serien återvände, faktum är att man inte noterats för vinst i någon av drabbningarna. Två kryss och två förluster har det blivit, där båda förlusterna varit på hemmaplan. En tredje att vänta på fredag?

Det råder ingen tvekan om att Mgladbach går in som favoriter här, i min mening borde man vara större favoriter än vad oddssättarna målat upp dem som. Tydlig skillnad på dagsformen man går in på plan med här, samt kvalité överlag. Senast lagen möttes vann Mgladbach med 4-2 efter en övertygande prestation.

Fin dagsform

Mgladbach då? Laget från östra Tyskland har imponerat under hela säsongen, och nu är man riktigt nära Champions League-plats. Man sitter på fjärdeplatsen i skrivande stund, men Leverkusen är tätt inpå med samma antal poäng. Jakten på topp-4 blir intressant, en oförutsägbar sådan med två riktigt bra lag. Mgladbach har till och med chansen att hoppa upp på en tredjeplats under fredagen, vilket undertecknad tror man löser.

Sedan Bundesliga återupptogs har Mgladhbach blandat och gett en del, man har inte riktigt kunnat noteras för någon kontinuitet i resultaten. Två vinster, en förlust och ett kryss har det blivit. Även om dessa resultat inte är vad man hoppats på så är det däremot fortfarande betydligt bättre facit än det Freiburg har med sig, och med tanke på dagsformen gästerna går in på plan med bör man lösa seger här. 4-1 mot Union Berlin blev det nämligen nu senast.

Förvånansvärt högt odds på en bortaseger, oddset hugger vi på Unibet till 1,83!

Speltips.se ger tipset:

borussia mgladbach vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/6 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.