Match: Avai-Goias (Brasilien Serie B) | Speltips: Avai | Odds: 2,00 | Spelstopp: 02:30 | Spelbolag: CherryCasino

Ytterligare en match i den brasilianska andradivisionen, mötet mellan tredjeplacerade Avai och trettondeplacerade Goias. Här tycker jag att värdet på hemmalaget är riktigt fint och måste testas.

Avai har klättrat ordentligt i tabellen på sistone, man befinner sig trea med sex poäng upp till tabellettan Vasco Da Gama. I denna division tar de som hamnat på top 4-placeringarna klivet upp till den högsta divisionen, något Avai inte trodde skulle vara möjligt för ett par månader sedan. Men på senare tid har vinsterna avlöst varandra, en vinst som följdes upp med ett oavgjort resultat har nu följts upp med fem raka vinster och man ser riktigt, riktigt heta ut i tabelltoppen. På de sex senaste matcherna har man dessutom släppt in ett enda mål (2-0, 0-1, 1-0, 1-2, 3-0, 0-0), försvaret har varit ruskigt bra minst sagt.

Måste säga att den raka ettan lockar väldigt mycket här. Dessutom är Avai ligans näst starkaste hemmalag, med tio segrar, två oavgjorda och två förluster på hemmaplan. Formen går inte att blunda för. Ettan som ger hela 2,00 gånger pengarna är för saftig för att inte testas. Lycka till vid rygg!