Match: LA Clippers-Golden State Warriors (NBA Preseason) | Speltips: GSW | Odds: 1,45 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: CherryCasino

Basket! Får bli en snabb sista minuten-rek här, brukar inte spela på lag under försäsonger då man inte riktigt vet vart man har lagen men här har jag hittat ett undantag. Fjolårsfinalisterna Golden State Warriors ställs mot LA Clippers, lagets andra match under försäsongen. För tre dagar sedan blev det en oväntad förlust mot Toronto Raptors med 97-93, och skulle man förlora på nytt här, ja då kommer pressen att öka ordentligt för giganterna inför säsongsstarten.

Sommarens stora breaking news kan ingen som följer NBA ha missat, Kevin Durants övergång från Oklahoma till Golden State har väckt mycket uppmärksamhet runt om i världen. Det har till och med börjat diskuteras om huruvida det ens är värt att möta detta stjärnspäckade Golden State, ett närmast all star-lag med spelare som Curry, Durant och Thompson i laget. Blir mycket svårt att rubba detta lag under säsongen, var så säkra på det. Man är storfavoriter till att ha hem mästerskapet kommande säsong, något man sånär lyckades med förra säsongen. Mot Cleveland i finalen stod matchserien 3-1 till Golden States fördel med Lebron lyckades bära sitt Cleveland och vända till 4-3. I år kommer Golden State att ta revansch, den truppen skojar man inte bort.

Här kommer man att vinna, jag är säker på det. Förlusten mot Toronto var en engångsföreteelse och ingenting annat, Golden State spelar jag till 1,44 och jag skulle rekommendera att spela de i en dubbel tillsammans med mitt andra speltips, X2 i Vasco Da Gama! Lycka till vid rygg!