Match: Middlesbrough-Hull City | (Premier League) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,65 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

9/10 spel har suttit under december månad, löser vi ytterligare ett par vinster ikväll?

Två av Premier Leagues bottenlag möts under måndagskvällen och matchen blir otroligt viktig för de båda i kampen om att försöka hålla sig kvar. Det är riktigt tajt i botten just nu och alla poäng som man får tag i kan betyda väldigt mycket för framtiden då inget av lagen kommer ta så jättemånga poäng i fortsättningen. Jag tycker att lagen ibland kan spela rätt bra men det stora problemet ligger i anfallet eftersom man väldigt sällan gör mål.

 

Med tanke på att det bör vara två lag som är extremt rädda för att förlora matchen då det är båda lagens stora chans att ta 3 poäng så känns det som att det blir ett försiktigt spel. En halvtråkig första halvlek och kanske även i delar av andra då man inte vill släppa till något bakåt. Lägg därtill att det är två lag som har väldiga problem med målskyttet, Middlesbrough har gjort 12 stycken respektive Hull som gjort 11 stycken på sina 13 matcher. 1-1? Jag testar iallafall under 2,5 mål till blygsamma 1,65x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet