Match: Georgien-Österrike (VM-kval) | Speltips: Oavgjort i halvtid | Odds: 2,05 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: Bet365

Lyckad dag igår, Arameiska/Syrianska lyckades ta sjätte raka segern och Tyskland löste handicap-linan. Viktigt för formen som pekar uppåt, nu riktar vi blickarna mot VM-kvalet och matchen mellan Georgien och Österrike.

Jag tycker oddset på Österrike är intressant, aningen för högt men jag förstår bolagen. Laget imponerade inte i EM, inte en enda match lyckades man vinna och man är väldigt svårbedömda, man vet inte riktigt man har detta Österrike. Efter förlusterna mot Island och Ungern har man satt sig själva i en mentalt svår situation, skulle man tappa poäng här hamnar man i en svår sits då man delar grupp med svåra lag som Wales, Irland och Serbien. Tuff konkurrens om VM-platserna. Under EM-kvalet förlorade Össterrike inte en enda match, man vann nio matcher av tio möjliga. Fem av fem bortamatcher slutade med seger. Ska det bli en ny kvalsuccé här måste man spela ihop sig på nytt och komma över EM-fiaskot.

Georgien då? Lilla Georgien. Finns ingen chans att man lyckas ta sig hela vägen till VM, det finns bara inte på kartan. Men man har ett lag som kan ställa till det för vilket lag som helst, fråga bara spanjorerna som blev nollade (!) i 0-1-förlusten tidigare i Juni. Inte många som kan både slå och nolla Spanien. Det enda som jag tror kan tala för Georgien är underskattning, för sett till spelarkvalité har man inget att hämta. Men det avgörs på planen, som man brukar säga.

Jag tror på en segstartad match där Österrike kommer försöka styra och ställa och hitta sitt spel, medan Georgien ligger rätt i defensiven och spelar disciplinerat. I slutändan tror jag Österrike vinner med uddamålet, men jag tror på 0-0 i halvtid och synar X i halvtid till 2,05, ett intressant odds. Lycka till vid rygg!