Match: Ukraina-Island (VM-kval) | Speltips: Island över 0,5 mål| Odds: 1,64 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: LeoVegas

Vi fixar fram ytterligare ett speltips på VM-kvalet och ett riktigt vasst sådant tack vare att bolagen underskattar Island.

Ukraina är om man kollar enligt oddset stora favoriter här då raka tvåan på Island ger hela 5,00x pengarna, helt ofattbart enligt mig. Ukraina spelade visserligen EM i somras men hur gick det egentligen där? Nja, ingen vidare. Tre raka förluster och 0-5 i målskillnad, då ska det även tilläggas att en av förlusterna kom mot Nordirland. Det känns verkligen som att Ukraina har tappat sedan deras EM-mästerskap under 2012 och jag tror inte man kommer ha någon större chans att ta sig vidare till VM. Idag möter man alltså Island och visst, man kanske bör vara favoriter men inte såpass stora.

Island har haft några riktiga succé år nu, mycket tack vare vår hjälte Lars Lagerbäck som dragit Islands lass framåt. Man var först nära att ta sig vidare till VM 2014 men åkte ut i playoff och nu senast tog man sig vidare till EM mot alla odds. Väl i EM så fortsatte succétåget, oavgjort mot Portugal och Ungern, vinster mot Österrike och England men i kvartsfinalen tog äventyret slut när man fick möte Frankrike.

Jag spelar alltså Island över 0,5 mål till 1,64x pengarna hos LeoVegas, ett odds som även det är på tok för högt. Island har faktiskt gjort mål i hela 14 raka matcher trots att man mött flera riktiga storlag som man egentligen inte ska ha någon chans mot. Ikväll står Ukraina för motståndet, ett lag som verkligen inte ser starkt ut och här bör Island ha bra chans att trycka in minst en boll.