Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Marcus Rashford snittar 2.7 skott/per match den här säsongen.

  • Marcus Rashford och Manchester United kommer få ypperliga möjligheter att kontra här och då är spelaren en man med fart under fötterna för att skapa sina egna lägen.

  • Oavsett vilken position han spelar på är han gärna med och utmanar sin motståndare för att komma till avslut.

  • Manchester Citys bollinnehav kan passa bra, Ole-Gunnar bygger på omställningar här.

  • Senast lagen möttes slutade det 0-0 och Rashford orkade med ett skott. Nu är man i betydligt bättre form!

Skjut!

Manchester United går från klarhet till klarhet och nu även mot titel, efter titel. Hur många man faktiskt vinner är en bra fråga och en fråga som vi kommer få vänta på att få svar. Man har absolut goda möjligheter att utmana om dessa åtminstone, då favoriterna går lite trögare. Här kommer Manchester United med självförtroende och ett stäm som är utöver det vanliga när det kommer till detta lag. Senaste åren har varit tunga och det har gått upp och ner i omgångar även denna säsongen. Nu verkar man dock ha hittat någon typ av stabilitet.

Den här matchen handlar om en finalplats, där vinnaren här har en väldigt god chans med tanke på vad som väntar i final. Det handlar inte om några tre poäng här, och inte heller att Manchester City kan ta in poäng i en haltande ligatabell. Nu är det en match och mycket skall avgöras i ett hett derby. United har formen, City jagar den. Skjut Rashford!

Tuff kamp

Manchester City fick Chelsea att se ut som ett Pojkar 14-lag i Gothia Cup senast. En mycket fin prestation, trots att man fick utstå lite annat under första 10-15 minuterna i matchen, sedan redde man ut det och tog allt kommando man kunde. Andra halvlek blev lite mer avvaktande och Manchester City levde på den matchbild man hade skapat sig. Tröstmålet kom sent, annars var Manchester City bättre genom 90 minuter. Mycket bättre dessutom.

Den prestationen och den känslan tar man med sig in i mötet med rivalen Manchester United, som har mycket fin form. Manchester City behöver nå en hög nivå här, om man skall lyckas överlista Ole-Gunnars gäng den här kvällen. Det är mycket på spel och jag tror att Manchester City kommer styra matchbilden här, vilket skulle passa Manchester United perfekt. Omställningarna blir vassa och att hålla reda på för laget vi baserar oss på här.

Speltips.se ger tipset:

Marcus Rashford ö1.5 skott hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.