Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Napoli kommer senast ifrån en stark 1-3 seger mot Cagliari.

  • Spezia har löst överspelet i sex av deras sju senaste ligamatcher.

  • Napoli har löst spelet i tre av deras fyra senaste ligamatcher på hemmaplan.

  • Napoli besitter en fartfylld offensiv med spelare som Lozano och Insigne.

  • Spezia har förlorat fem av deras sex senaste ligamatcher.

Givna favoriter

Under onsdagen riktar vi blickarna mot Neapel när hemmalaget Napoli tar sig an gästande Spezia. Det är toppen mot botten när dessa två klubbarna möts för första gången någonsin i ett ligaspel. Gattuso och hans mannar öppnade ligaspelet väldigt starkt men har sedan dess tappat några placeringar i tabellen. Klubben har haft ett tufft spelschema där förlusterna mot Lazio och Inter har vägt tungt.

Men Napoli tog sig tillbaka till vinnarspåret när de besegrade Cagliari med hela 1-4 i senaste omgången. Hemmalaget får däremot med största sannolikhet klara sig utan stjärnan Dries Mertens som dras med en skada. Mertens frånvaro är absolut ett tråkigt besked, men Napoli besitter flera kvalitetsspelare i offensiven. Yttrarna Lozano och Insigne har mäktat med 13 mål tillsammans den här ligasäsongen. Vi tror på ännu en målrik match med ett Napoli som gillar att anfalla med sin enorma fart. Spelet har suttit i tre av Napolis fyra senaste hemmamatcher i ligaspelet.

Första säsongen i Serie A

Spezia är en fortfarande relativt okänd klubb för många, trots att dem befinner sig i Serie A. Gästerna spelade nämligen i den italienska andraligan förra säsongen och tog sig upp genom ett lyckat kvalspel. Spezia spelar alltså i Serie A  för första gången i klubben historia säsongen 2020/2021.

Som förväntat befinner sig nykomlingen i botten av tabellen efter 15 spelade ligamatcher. Med tanke på Spezias spelarmaterial och förutsättningar känns en 18:e plats som en fullt rimlig placering. Gästerna har lyckats ta elva poäng på 15 ligamatcher vilket är lika mycket som till exempel Torino och Genoa. Med mer än halva säsongen kvar har Spezia fortfarande en bra chans att stanna kvar i den italienska högstaligan. Men under onsdagen väntar ett tufft bortamöte mot Napoli och gästernas försvar kommer ställas på prov. Överspelet har suttit i sex av deras sju senaste ligamatcher och vi tror på ännu en målrik historia!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/1 kl 09.42

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.