Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sampdoria är ett av de lagen som dragit på sig flest kort under årets Serie A.

  • Sampdoria snittar 3.13 kort/per match den här säsongen.

  • Inter kommer att få kämpa rejält här för att ta tre nya poäng. Sampdoria slänger upp några fina prestationer.

  • Inter snittar 1.93 kort/per match den här säsongen.

  • Här kommer det smälla, det blir en tuff utmaning för domaren att inte dela ut kort.

Upp och ner

Sampdorias fina vinstsvit har tagit ett drastiskt slut och nu står man istället på två raka förluster. Visserligen har ingen prestation av de två förlusterna varit totalt iskalla, men det är fortfarande en hel del upp och ner för Sampdoria. Senast blev man nollade av Roma och nu möter man dessutom Inter under onsdagen. Ett tufft spelschema fortsätter alltså och Sampdoria, med Albin Ekdal i spetsen, får kriga hårt framöver för att ta tillbaka segerspåret.

En sak som är givet med Sampdorias matcher är att det skapar rubriker kring dueller, hårda tag och annat i den klassen. När Sampdoria möter Inter under onsdagen, som ofta är inblandade i matcher med mycket kort så räknar vi återigen med detta. Spelet som klickas är i kortmarknaden, eller närmare bestämt kortmarknaden under ”Skapa ett spel”. 1.44 på tre kort, utdelat två åt hemmalaget och ett åt bortalaget ger oss 1.44 och det skall sitta utan problem.

Hittat formen

Antonio Conte fortsätter att nå framgång med sitt Inter, på det sättet att man nu har fem raka vinster. Ännu är man inte i topp av tabellen, men man närmar sig med stormsteg och är det något lag som skall utmana Juventus, men framförallt Milan den här säsongen, så är det väll Inter trots allt. Antonio Conte och Inter har länge velat hitta den där jämna formen, precis som man har just nu, och det är extra viktigt i en liga som Serie A där det svänger mycket.

En tuff bortamatch väntar på Luigi Ferrari och trots att Inter kommer med gott självförtroende så lär man få jobba hårt för segern här. Det kommer smälla och det kommer göra ont att ta tre poäng här, när Sampdoria gärna förstör Inters drömmar om toppen. Formen finns och förmodligen har man med sig poäng ifrån Luigi när onsdagen summeras.

Speltips.se ger tipset:

Över 1 kort Sampdoria / Över 0 kort Inter hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.