Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Väsby har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och man ligger i botten av den allsvenska tabellen

  • Modo gjorde två bra matcher mot serieledande Timrå där man bland annat fick med sig en trepoängare

  • Väsby är seriens sämsta lag på hemmaplan där man enbart tagit 13 poäng på 14 matcher

  • Modomålvakten Anthony Peters har storspelat i lagets två senaste matcher och lär få fortsatt förtroende här

  • Modo har vunnit båda matcherna mot Väsby den här säsongen med 7–2 respektive 5–2

Dålig form

Väsby har det fortsatt tufft under sin comebacksäsong på allsvensk nivå och inför onsdagen återfinns man på en trettondeplats i tabellen, sex poäng upp till dagens motståndare, Modo. Men rent krasst så lär det bli tufft att ta sig förbi. Väsby har ett par spelare som kan göra skillnad, men ser man på truppen överlag är den alldeles för dålig för att kunna utmana lagen högre upp. Senaste fem matcherna har det blivit fyra förluster och även fast man tagit lite poäng här och där så kommer Väsby i längden få det svårt.

Modo har likt Väsby haft det tufft och den här säsongen är hittills ett monumentalt fiasko. Men även fast förlusterna fortsätter komma in i en strid ström så finns det betydligt fler ljusglimtar den senaste tiden att hämta. I söndags och måndags mötte man serieledande Timrå i ett dubbelmöte och vann en match av två. Ett positivt besked för Modo som nu har något att bygga på inför framtiden. Även i förlustmatchen utmanade man Timrå in i det sista och nu har man chans till poäng återigen.

Målvakten storspelar

En chans jag tror man tar. Modo har i mötena med Timrå imponerat stort och nu har man något att bygga vidare på inför fortsättningen. Här får man chans att plussa på den fina sviten mot ett Väsby som är alldeles för svaga för den här nivån enligt. Modo har spetsat till sin trupp med en spelare som Patrik Karlkvist och det är en av HockeyAllsvenskans bästa spelare offensivt sett enligt mig.

Karlkvist kan hota motståndarna hela tiden och är en notorisk målskytt där han vet exakt vad han ska stå för att göra mål eller vara bidragande i spelet fram till ett. Någon som också kommit upp fint på sistone är den kanadensiska målvakten Anthony Peters och den nyblivne 30-åringen har storspelat i sina två senaste matcher. Modo lär komma in med flåset uppe och med gott självförtroende mot ett sämre Väsby som haft det tufft den senaste tiden. Modoseger spelas till 2.09.

Speltips.se ger tipset:

Modo vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/1 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.