Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Nykomligen Crotone har förlorat hela sju av deras nio ligamatcher den här säsongen.

  • Napoli kommer senast ifrån en övertygande 4-0 seger mot Roma i ligaspelet.

  • Crotone har varit i halvtidsunderläge i sju av deras nio ligamatcher.

  • Napoli har löst spelet i fyra av deras fem senaste matcher.

  • Crotone har släppt in hela 20 mål i deras nio ligamatcher.

Nykomlingen håller inte i Serie A

Serie A har länge dominerats av giganten Juventus som tagit nio raka ligaguld. Men det ser ut som att den gamle damen kommer få kämpa extra hårt för det tionde raka ligaguldet. Den italienska högstaligan ser jämnare ut än någonsin, storklubbar som AC Milan, Inter och Napoli ser betydligt starkare ut den här säsongen. Men för att prata mer om hemmalaget Crotone måste vi titta nedåt i tabellen.

Hemmalaget Crotone befinner sig nämligen i bottenstriden av Serie A efter nio spelade omgångar. Nykomlingen ifrån Serie B har verkligen stött på problem i det italienska finrummet. Det har blivit hela sju förluster på nio omgångar och Crotone hittas därmed längst ner i hela tabellen. Crotone är dessutom det laget som släppt in flest mål i hela Serie A den här säsongen. Det syns ganska tydligt att klubben inte var redo för den här nivån både på och utanför planen. Vi klickar i en ledning redan i halvtid för gästerna. Crotone har varit i halvtidsunderläge i sju av deras nio ligamatcher!

Hänger på i toppen

Som vi tidigare nämnde är toppstriden oerhört spännande i Serie A just nu. Flera klubbar har presterat på en betydligt högre nivån den här säsongen samtidigt som giganten Juventus har haft en del poängtapp. Det är oerhört jämnt i toppen av tabellen och det är flera lag som fått sig en fin start på ligaspelet. Där inkluderas gästerna Napoli som hittas på en fin femteplats.

Serieledarna AC Milan har visserligen dragit ifrån lite, men annars är det hela fem lag som antingen står på 17 eller 18 poäng efter nio omgångar. En vinst under söndagen skulle kunna innebära en rejält klättring för legendaren Gattusos mannar. Napoli besitter en väldigt spännande trupp med flera kvalitetsspelare, en tillräckligt bra grupp för att kunna utmana om guldet. I försvaret hittas en stark mittbacksduon i form av Manolas och Koulibaly, två spelare som håller en riktigt hög Serie A-klass. Lagets offensiv har varit briljant under upptakten av den här säsongen och Napoli har mäktat med hela 20 mål hittills. De besitter en vindsnabb trio där framme med Lozano, Mertens och Insigne. Tre skickliga spelare som kan bryta upp samtliga försvar med sin snabbhet och kreativitet. Napoli kommer senast ifrån en övertygande 4-0 seger mot Roma i ligaspelet. Spelet har suttit i fyra av deras fem senaste matcher.

Speltips.se ger tipset:

Napoli leder i halvtid hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/12 kl 09.33

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.