Daniel Jacobsson|5 december, 2023, 13:38

Jag väljer att spela på Salah i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Mohamed Salah snittar 2,9 skott/per match. 1,3 av dessa på mål.

  • Mohamed Salah jagar en enorm milstolpe när det gäller mål. 1 mål ifrån.

  • Stort övertag Liverpool att vänta. Sheffield är urusla.

Svagaste laget

Nu är Sheffield United längst ner i Premier League-tabellen. Länge har jag tryckt på att det här är ligans svagaste lag och nu kan vi väll fastställa det i och med ligaplaceringen också. Den här onsdagskvällen kommer Liverpool på besök och då blir det ännu tydligare. Gästerna kommer äga matchbilden från punkt till pricka och jag ser ingen lösning på hur United skall kunna stoppa trion med Diaz, Nunez och Salah. Dessutom kommer man bli övermannade på mittfältet där Klopps mannar höjt nivån under säsongen.

Sheffield United kommer få det väldigt tufft att hålla sig kvar. Speciellt eftersom Luton gått bättre än väntat, Burnley vann med 5-o och har ny energi samt att Everton är nere och slåss i botten. Nej, det blir Championship nästa säsong för det här gänget. Nu har man dessutom sparkat sin tränare inför det här mötet och det tyder på vart man är någonstans.

Överlägsna

Oddsen bjuder inte upp till någon dans den här kvällen. Åtminstone inte i de ”vanliga” marknaderna hos Expekt. Istället kliver vi in på specialmarknaden och klickar skott på mål. Det handlar om storstjärnan Mohamed Salah, som jagar en enorm milstolpe i Liverpool, och som säkerligen kommer vara extra sugen på mål här. Siffrorna är, som många kan tänka sig, väldigt höga när det gäller egyptiern. Salah snittar en hel del skott per match och ligger bakom väldigt mycket av det som Liverpool skapar framåt.

Den här aftonen är det mycket fokus på spelaren och vi utökar det genom att klicka skottspelet på honom. Hittills har det blivit 10 mål och 6 assist för Salah och han vill såklart fortsätta på det spåret. Sheffield United är en motståndare som han kan utnyttja rejält. Det här är ett lag som kommer stå lågt och då är det den utpekade som kommer få skapa på egen hand. Skott utifrån? Straff? Vad som helst, men över 1,5 skott på mål – tack.

fotboll, premier league
|
units: 1/5 - spelstopp: 20:30
Sheffield U - Liverpool
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.